pátek 29. března 2013

Novinky u Cácorky....

.... aneb jak jsem si udělala předčasně radost k narozeninám :) 

Větší nákup z e-shopu moješminky jsem sice měla v plánu, ale až v dubnu. Měla jsem už nachystaný v práci seznam vybraných laků. No jo, ale o víkendu jsem se na facebooku dočetla, že bude v neděli akční happy hour a z každé objednávky nad 700,- se odečte 20 % - no neberte to... :) Bohužel seznam laků zůstal v práci a já si pamatovala jen dva, takže zbytek jsem střílela od boku - no ve finále jsem trefila jen ty dva :) Ale to vůbec neva, protože mám ze všech radost.

Musím říct, že v tu neděli to byly teda nervy. Nejdřív nám přesně v 16:00, kdy akce začínala, vypadl úplně net. A když se to konečně připojilo byly zas přetížené stránky shopu (vůbec se nedivím), takže jsem u toho počítače málem vykvetla - jsem tak trochu nervák :)

No ale po půl hodině se mi to konečně podařilo a tohle je výsledek:


středa 27. března 2013

Oriflame - Lavender Shimmer

 ... jedním slovem katastrofa. Já měla proti Oriflame a Avon lakům vžycky nějakej odpor, aniž jsem nějaký zkusila - teď už to mám potvrzené. Tento Levander Shimmer jsem dostala spolu s Pastel Pink, sama od sebe bych si je asi nekoupila. Laky byly v akci, ale ani tak nejsou v poměru s kvalitou dostatečně levné. Myslím že cena byla kolem 39,-.

Oriflame - Lavender Shimmer

pondělí 25. března 2013

TAG : Kosmetické záležitosti, které mi fakt nejdou


Tak na mě taky došlo. Dneska ráno jsem si přečetla tenhle TAG u Romči a na konci jsem zjistila, že jsem nominovaná. Já vážně věřila, že se mi tohle vyhne a zároveň se obávala, že ne. Protože až si přečtete, jaký já jsem kosmetický negramot, tak si bude většina z vás klepat asi na čelo :D

Abychom si rozuměli, ono vlastně není ani o čem psát.  Krom své úchylky na nehty, tam se snažím pečovat co to dá, si vystačím se základní hygienou. Nic navíc mi nechybí. Teprve někdy vloni jsem se naučila si pravidelně čistit pleť – dobrovolné to teda rozhodně nebylo, ale já do té doby s pletí žádné problémy neměla, nelíčila jsem se vůbec (ne, není mi 12 let, příští měsíc  je mi 25), tak proč bych se starala :D Ale co jsem vysadila HA, tak se mi pleť samo zhoršila. Takže jsem si pořídila pleťové mléko a tonikum od Ryoru a mám ze sebe aspoň dobrý pocit, když nic jiného :)

Ale tady je pár věcí, co mi fakt nejdou a ráda bych, aby tomu tak nebylo:

sobota 23. března 2013

Nubar - Red Sea Coral

Něco mi říká, že bych si měla udělat revizi laků - minulý týden jsem u Gedzitky obdivovala krásný Barry M Grapefruit, následně pak pěknou náhradu v podobě Basicu 222. No a tento týden jsem zjistila, že už mám vlastně podobnou barvičku ve své sbírce - naprosto přehlížený Nubar - Red Sea Coral :)

Nubar - Red Sea Coral

úterý 19. března 2013

Gabriella Salvete #151

Tak tenhle lak jsem si koupila přesně před rokem. Hrozně se mi líbil v lahvičce, okukovala jsem ho v drogerii dlooouho, než jsem si ho koupila. O to víc nadšená jsem byla, když jsem se konečně rozhoupala ho koupit, ale o to víc otrávená jsem byla, když jsem ho prvně nalakovala :D Nu a po roce jsem mu dala druhou šanci...

Gabriella Salvete č. 151

úterý 12. března 2013

OPI - Dutch 'Ya Just Love OPI?

Druhý z mé trojky opíků, které jsem dostala od Ježíška, je tahle nádherná fialová - Dutch 'Ya Just Love OPI?. První z této trojice se tu objevil Glitzerland.

OPI - Dutch 'Ya Just Love OPI?

pondělí 4. března 2013

OPI - Stay the Night

 Tak po tomhle fešákovi jsem toužila od té doby, co jsem ho prvně uviděla. Kombinace matné černé, třpytek a hrubého povrchu mě naprosto dostala.
OPI Stay the Night pochází z kolekce Mariah Carey, která vyšla v lednu tohoto roku.

OPI - Stay the Night

pátek 1. března 2013

Flormar #11

Tak z tohohle laku mám rozporuplné pocity. Nejsem si jistá, jestli se mi líbí nebo ne. Jako vyloženě ošklivý není, ale že bych z něj byla unešená, to se taky říct nedá. Je to takový průměr - neurazí, ale ani nenadchne. Barvou si taky nejsem úplně jistá, ani červená, ani růžová, ani malinová... Asi od každé trochu. 

Flormar č. 11