čtvrtek 26. prosince 2013

Byl u nás Ježíšek :)

Kdo mě sleduje na facebooku, tak už předevčírem (hned za tepla) mohl vidět, co jsem našla pod stromečkem za lakovací dárečky :) No řeknu vám, tak hodná jsem snad ani nebyla :)) Vidím to tak, že to budu splácet celý rok :)) Pod stromečkem jsem našla celkem 19 (!!!) laků a další 3 jsem dostala ještě dnes :) Takže celkem 22 kousků... čekárnu mám nacpanou k prasknutí :)) Takže co jsem dostala? 

pátek 13. prosince 2013

Essie - Nice is nice

Podívejte, o co jsem vás málem ochudila - má první zkušenost s Essie lakem. Náhodou jsem tento týden procházela starší fotky a našla ho tam. A jak se ke mně vůbec dostal? :) To máte tak - před nedávnem jsem obdivovala u Jíti její krásnou sbírku Essie laků. A ta dobrá duše se mi nabídla, že mi nějaký klidně na vyzkoušení půjčí :) Tímto jí tedy moc moc děkuju :)

Essie - Nice is nice

pondělí 9. prosince 2013

Vánočně...

Řeknu vám, včera byla má kreativita na naprostém maximu. Dopoledne jsem začala s adventním věncem - vím, trochu opožděně, ale já nic nezvládám včas :)) Odpoledne jsem pokračovala s vánočními truhlíky do oken. A nakonec přišly na řadu nehty. Překvapila jsem sama sebe, že jsem vymyslela něco víc, než jen jednobarevné :))

neděle 1. prosince 2013

Gabriella Salvete STARS - Eleganza

Ahojte :)

Dneska to bude rychle a stručně o laku, který mě pěkně vypekl - Gabriella Salvete STARS Eleganza.

Gabriella Salvete STARS - Eleganza