čtvrtek 30. ledna 2014

Černobíle s Miss Sporty #080 a Gabriellou Salvete #148

Je to bezmála 3 roky, co jsem propadla lakům na nehty a věřte nebo ne, od té doby jsem neměla ani jednou na nehtech černý lak. Ne že by se mi to nelíbilo, ale já vždycky narazila na mooooc zajímavou barvu, kterou jsem prostě musela zkusit hned :) Takže černá šla zas stranou. Ale tento týden jsem si řekla, že už si to musím odbýt, tak jsem ho konečně nalakovala.

Miss Sporty č. 080


 No jak vidíte na fotkách, tak dílo se moc nepovedlo :)) Lakovala jsem si nehty po týdenní přestávce a za tu dobu jsem to asi úplně zapomněla a jak už jsem vám psala na fb, tak jsem místo nadlaku použila navrch podlak a všimla jsem si toho až u posledního prstu, co že si to tam vesele patlám :)) Takže jsem na vrchní podlak hodila ještě nadlak, aby mi to vše rychle uschlo a tohle je výsledek - bubliny, které se probublaly skrz barevný lak až na povrch nehtu. Mně teda často nadlak od NYC bublinkuje, ale až takové krátery mi nikdy neudělal. Zdálky při špatném světle je to dobrý, při bližším prozkoumání už je to horší a při dobrém světle je to hrůza - vy máte na fotkách nejhorší možnou kombinaci - zblízka a za světla :))

Jinak samotný Miss Sporty se lakoval moc dobře. Ten jejich široký štěteček mi vyhovuje, barva je dobře pigmentovaná, docela dobře kryl už v první silnější vrstvě, ale dala jsem dvě. Taky je krásně lesklý sám o sobě. Na prsteníčky jsem dala bílou GS č. 148. S výdrží je to ale horší, už druhý den se mi odloupl kousek růžku na prostředníčku, což u černého laku moc žádoucí není. Ale bůhví, jestli za to nemůže má spešl vrchní vrstva :)

Miss Sporty č. 080

Miss Sporty č. 080

Miss Sporty č. 080

Miss Sporty č. 080

Mějte se moc hezky :)

P.S.: Je to 12 dní, co měl blog první narozeniny :) Ale u nás se narozky moc neslaví, takže ani blog neměl žádnou párty :)

14 komentářů:

  1. :)) to se mi taky jednou povedlo napatlat si podlak místo nadlaku. :)) Jinak černobílá kombinace nikdy neomrzí, je to hezký. :) No a přeju teda dodatečně vše nej k 1. narozeninám blogu. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Černý Miss Sporty lak - moje puberta. :-) Akorát ty široký štětečky teda já osobně nesnáším, staré úzké jsem ve svých nácti milovala. S tímhle se mi blbě manipuluje. NYC nadlak hodlám vyzkoušet, slyšela jsem na něj chválu. (Essence mi na nehtech vůbec nedrží.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak v pubertě šly laky mimo mě :D NYC je fajn, jen se mi právě často stává, že mi udělá bublinky, ale to je spíš moje vina, pač s ním nešetřím. Ale schne fakt rychle :)

      Vymazat
    2. Schnutí mi nevadí, schne mi všechno poměrně dobře. (Asi nikdy se mi nestalo, že bych si večer nalakovala nehty a ráno je měla poničený.) A to používám laky všechny možný. Kvůli tomu ten nadlak až tak nechci. Mě spíš štve výdrž laků a s Essence se bohužel barevný ošoupe většinou taky ještě ten den. Odrážejí se mi špičky i když nehty nijak přehnaně nenamáhám.

      Vymazat
    3. Tak já neposoudím výdrž s ním nebo bez něj, protože bez něj nefunguju. Na nové essence laky je ale krátký, i s ním vydrží sotva do druhého dne :/ Takže tam si asi moc nepomůžeš.

      Vymazat
  3. naozaj jednoducha kombinacia ale samu by ma nenapadla :)) pekne!

    Pozývam na giveaway o značkové plavky, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/pripravte-sa-na-leto-sutazte-s-biancou.html

    OdpovědětVymazat
  4. tak příště bez bublinek,jinak je to ale pěkný! taky musím dát někdy černou

    OdpovědětVymazat
  5. Odpovědi
    1. Mě na nějaké zdobení moc neužije, takže s tím zkušenost nemám, ale na běžné lakování je fajn :)

      Vymazat