neděle 23. března 2014

Gabriella Salvete #133

Asi jsem padlá na hlavu. V čekárně se mi tísní kolem třiceti nevyzkoušených laků a já vytáhnu ze šuplíku lak, který už jsem nalakovaný měla - Gabriella Salvete č. 133. Když tohle je kousek, u kterého mi bylo fakt líto, že ho nemám na blogu. Sice jsem si ho tenkrát vyfotila, ale fotky byly děsný, proto se sem nedostal.

Gabriella Salvete č. 133

 Tenkrát jsem ho měla na těch fotkách už dost oťukaný, což mám bohužel i na těch nových, ale i tak vypadají líp :) Fotila jsem ho ani ne po 24 hodinách a špičky už byly bohužel pryč. Ale jinak se mi víc neponičil, jen leze hrozně rychle z těch špiček. 

Lakuje se bez problémů. V první vrstvě se tváří, že nebude moc dobře krýt, ale já si krásně vystačila s dvěma vrstvama. I když teď jsem se dočetla u Romči, že ta dávala vrstvy tři a stejně tak holky z Láčkového blogu daly vrstvy tři. Je fakt, že by potom byla barva asi výraznější. Ale ani při mých dvou vrstvách mi nikde nic neprosvítalo :) Jedná se o krásnou, docela zářivou a chladnou, fuchsiovou barvu, která má v sobě spoustu fuchsiových střípků, které lak ještě víc rozzáří. Určitě ho řadím mezi mé nejoblíbenější laky :)

Gabriella Salvete č. 133

Gabriella Salvete č. 133

Gabriella Salvete č. 133

Gabriella Salvete č. 133

Tak teď, když už ho tu mám, můžu mít konečně klidné spaní a pustit se zas do zkoušení nových laků :) Mějte se krásně :)

12 komentářů:

  1. Hani ty máš tak hezké nehty :) a barva Ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Lak je nádherný - ta barva - to bude super na léto! :)

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
  3. aj ja som dala len dve a stačili :-) a je môj obľúbený, minulé leto som ho lakovala asi 4x po sebe :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak u mě je taky mezi oblíbenýma, ale i přes to jsem ho měla teď teprve podruhé na nehtech :D 4x po sobě jsem neměla určitě žádný lak :D A 4x celkem možná tak Essence Irreplaceable... láska moje, měla bych ho zkontrolovat, v jakém stavu je ten zbytek :(

      Vymazat
    2. 4x to je zázrak aj u mňa, to sa len tak ľahko nestane :-)

      Vymazat
  4. To je sranda, než jsem klikla na článek, tak jsem si říkala " A jé, to je ten, co mi špatně kryl. " :D Máš ho pěkně nafocený, až na něj dostávám náladu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Romčo :) Já koukala jako puk, když jsem si ho pak googlovala, že jste dávaly 3 vrstvy :D Mě ta třetí ani nenapadla :D Ale pak mi to až mrzelo, že jsem tu třetí nedala, pač vám vyšla barva ještě líp. Tak příště :)

      Vymazat