čtvrtek 30. ledna 2014

Černobíle s Miss Sporty #080 a Gabriellou Salvete #148

Je to bezmála 3 roky, co jsem propadla lakům na nehty a věřte nebo ne, od té doby jsem neměla ani jednou na nehtech černý lak. Ne že by se mi to nelíbilo, ale já vždycky narazila na mooooc zajímavou barvu, kterou jsem prostě musela zkusit hned :) Takže černá šla zas stranou. Ale tento týden jsem si řekla, že už si to musím odbýt, tak jsem ho konečně nalakovala.

Miss Sporty č. 080

středa 15. ledna 2014

Essie - Bahama Mama + Miss Sporty - Oh My Gem!

Tohle je tak krásná kombinace laků a tak otřesné fotky k ní mám. Snažte se, prosím, přimhouřit obě oči nad ostrostí fotek, nebo si je prohlídněte zdálky - tak to není skoro znát :)) Dneska bude řeč - teda těch řečí moc nebude, pač jsem měla tyhle nehty na vánočním večírku, což bylo někdy v půlce prosince a zapomněla si cokoliv poznamenat - takže budou spíš fotky (hrozné fotky) o laku Essie - Bahama Mama, který mám půjčený od Jíti (děkujuuu :)) a laku z kolekce Oh My Gem! od Miss Sporty - Psychedelic Green.

Essie - Bahama Mama + Miss Sporty - Oh My Gem

neděle 12. ledna 2014

Avon - Noir Emerald

 Já vím, já vím, ty fotky nic moc, ale aspoň na nich lak odpovídá realitě - oproti fotce poslední, kde jsem se ho pokoušela vyfotit v light boxu. Tam vypadá všelijak, jen ne tak, jaký ve skutečnosti je... Holt se světlem je to teď bída. I když - už se to pomalu, ale jistě lepší :)
Avon - Noir Emerald

pátek 3. ledna 2014

Essie - Vintage Wine

Tak se mi podařilo přemluvit náš počítač ke spolupráci, tudíž vám můžu ukázat jeden krásný vánoční dárek - Essie Vintage Wine :) A navíc se mi ho povedlo vyfotit za denního světla (nedostatkové to zboží), takže má celkem ucházející fotky :)

Essie - Vintage Wine