pátek 1. března 2013

Flormar #11

Tak z tohohle laku mám rozporuplné pocity. Nejsem si jistá, jestli se mi líbí nebo ne. Jako vyloženě ošklivý není, ale že bych z něj byla unešená, to se taky říct nedá. Je to takový průměr - neurazí, ale ani nenadchne. Barvou si taky nejsem úplně jistá, ani červená, ani růžová, ani malinová... Asi od každé trochu. 

Flormar č. 11
 

Flormar č. 11

 Ale co mi na něm nejvíc rozčiluje je ten jemný shimmer, co obsahuje. Je tam, nebo tam není? V lahvičce jednoznačně jo a hraje v ní všema barvama, ale na nehtech, abych ho hledala. Je takový utopený, nevýrazný. Až si říkám, že by se mi ten lak líbil bez něj víc, aspoň bych ho tam nemusela pořád hledat...

Flormar č. 11

Myslím, že by se dal Flormar č. 11 (sakryš kde je nějaký název?) přirovnat s přimhouřenýma očima k Essence Glamorous Life. Ale tam by to byla jasná výhra pro Essence, ten by to Flormaru natřel levou zadní. Budu ho muset fešáka oprášit a možná udělám i srovnání.

Flormar č. 11

Flormar č. 11

Jinak jsem s Flormarem spokojená - lakoval se bez problémů, stačily klasické dvě vrstvy. Šteteček mi taky vyhovuje, cena přijatelná (myslím, že jsem ho kupovala v nějaké akci asi za 50,- kaček). Takže se mi na něm nezdá vlastně jen ta barva - drobnost :) 
Flormar č. 11
Tohle je vlastně můj první Flormar (alespoň si to teda myslím, ale ruku do ohně bych za to nedala, už v tom začínám mít trošku zmatek :) ) a určitě není poslední. A že je z čeho vybírat. Prodávají je u nás v drogerii Teta a ty máme ve městě dvě, takže dohromady celkem slušný výběr. Ale příště než si nějaký koupím, tak si ho radši nejdřív vygoogluju - pokud nezapomenu do té doby jeho číslo (názvy se mi prostě pamatují líp a i když si ho nezapamatuju přesně, tak google si domyslí, co jsem asi měla na mysli...). I když jak si tak prohlížím ty fotky, tak na těch se mi snad i líbí.

Užijte si víkend :) 

8 komentářů:

  1. Flormary mám moc ráda:) mají fakt pěkné barvičky, vždycky je z čeho vybírat. tenhle vypadá zajímavě, ale nebyl by to zřejmě ani můj favorit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A taky dost dobře drží! Mám ho od středy a krom prostředníčku, na kterém se mi třepí nehet, takže mi z něj vždycky sleze i lak, je naprosto v pohodě :)

      Vymazat
  2. Já ho úplně vidím v kombinaci s černou, nějaké malůvky, razítka nebo něco..Je pěkný a pak by asi vynikl ještě víc. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ho vidíme stejně :D Měla jsem v plánu takový nějaký "upgrade", ale zatím jsem se k tomu nedostala...

      Vymazat
  3. Nahodou podla mna je velmi pekny!

    Inak na mojom blogu sa práve koná TOP giveaway o kozmetiku Macadamia hair. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/03/top-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. Na fotkách vypadá krásně...mám ráda takové višňovotřešňové barvy ♥. Já bych ho asi z nehtů nesundala, je to fešák! ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  5. je pěkný :) Flormarů mám několik, jsem s nimi dost spokojena

    OdpovědětVymazat