pátek 29. března 2013

Novinky u Cácorky....

.... aneb jak jsem si udělala předčasně radost k narozeninám :) 

Větší nákup z e-shopu moješminky jsem sice měla v plánu, ale až v dubnu. Měla jsem už nachystaný v práci seznam vybraných laků. No jo, ale o víkendu jsem se na facebooku dočetla, že bude v neděli akční happy hour a z každé objednávky nad 700,- se odečte 20 % - no neberte to... :) Bohužel seznam laků zůstal v práci a já si pamatovala jen dva, takže zbytek jsem střílela od boku - no ve finále jsem trefila jen ty dva :) Ale to vůbec neva, protože mám ze všech radost.

Musím říct, že v tu neděli to byly teda nervy. Nejdřív nám přesně v 16:00, kdy akce začínala, vypadl úplně net. A když se to konečně připojilo byly zas přetížené stránky shopu (vůbec se nedivím), takže jsem u toho počítače málem vykvetla - jsem tak trochu nervák :)

No ale po půl hodině se mi to konečně podařilo a tohle je výsledek:




Zleva: Color Club Warhol mini, Love 'Em Leave 'Em, Wild at Heart, You Got Soul-Ar, Edie, You Got Soul-Ar, Blue Heaven, Jackie OH! mini

Vpředu: Barry M Shocking Pink




Musím říct, že jsem čekala, že vyřízení objednávky bude trvat déle - vzhledem k té akci jsem předpokládala, že toho budou mít hodně. Ale nestalo se tak :) Hned v neděli jsem objednávku uhradila, v úterý platba připsána a ve středu už bylo vše doma :)

A takhle u nás prosím vypadá jaro...


Užijte si prodloužený víkend :)

7 komentářů:

  1. ten Color Club Wild at Heart mi přišel tento týden od Soničky je parádní :)

    http://hkphotography83.blogspot.cz/2013/03/color-club-wild-at-heart.html

    ty ostatní odstíny jsou taky parádní

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukala jsem, že ho máš taky :) Už se těším, až vyleze sluníčko - to bude jeho chvilka :)

      Vymazat
  2. Ach, to je nadhera! Uplne si ma nazhavila aby som si aj ja spravila taku radost pred narodeninami, ale do pondelka to uz asi nestiham :-D Color club totizto nemam ziadny a ako tak vidim tie farby, musim nejaky mat! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Člověk si musí "sem tam" udělat radost :) Ty máš narozeniny na Apríla? :)

      Vymazat
    2. Presne to si hovorim aj ja :-) Hej hej, ja som taky prvoaprilovy blazon :-)

      Vymazat
  3. Jéé, super barvičky. Já o tom vůbec nevěděla, to je teda škoda.:( Taky se pořád odhodlávám k nějaký objednávce a tohle by byla fakt super příležitost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Škoda, škoda... Ale i tak se vyplatí si tam nějaký vybrat - klidně i jeden, když k tomu nemáš jednou tolik za poštovné.. ;)

      Vymazat