úterý 12. března 2013

OPI - Dutch 'Ya Just Love OPI?

Druhý z mé trojky opíků, které jsem dostala od Ježíška, je tahle nádherná fialová - Dutch 'Ya Just Love OPI?. První z této trojice se tu objevil Glitzerland.

OPI - Dutch 'Ya Just Love OPI?

Když jsem ho lakovala poprvé, tak jsem si z něj málem učůrla radostí :D Měla jsem z něj takovou radost a nemohla jsem se na něj vynadívat. Přesněji řečeno na ten krásný, všema barvama hrající shimmer, co ten lak obsahuje. To je to, co z něj dělá takového fešáka. I když na první pohled a hlavně z dálky ten shimmer vlastně není vůbec vidět, ale to mi vůbec nevadí.
Lakuje se bez problémů a na fotkách mám klasické dvě vrstvy.

OPI - Dutch 'Ya Just Love OPI?

Fotky se bohužel vůbec nepovedly, za prvé nespolupracuje počasí a za druhé se na mě asi domluvili i s foťákem, protože ten taky nějak stávkuje. Včera házel nějakou systémovou chybu a dneska se ve finále pro jistotu radši úplně vybil, abych ho víc netrápila :) Tyhle tři hrůza-fotky jsou to nejlepší, co se mi povedlo. Ten barevný shimmer je nejvíc viditelný asi na malíčku na první fotce.

OPI - Dutch 'Ya Just Love OPI?

 Za týdenní prodlevu od posledního příspěvku může z části právě lak z posledního příspěvku - OPI Stay the Night. Vydržel mi na nehtech od neděle do čtvrtka - ve čtvrtek jsem měla dva ulouplé rožky, ale nic hrozného - paráda... :) Ale nebudu to svádět jen na něj - Dutch 'Ya Just Love OPI jsem lakovala sice už v pátek, ale měli jsme docela náročný víkend, takže nebyl vůbec čas ho vyfotit, povedlo se mi to až dnes (t.j. v úterý) - což je myslím slušná výdrž :) Jak je vidět na fotkách, tak mám jen oťukané hrany. Ale dneska se s ním rozloučím, nejvyšší čas :)

6 komentářů:

  1. fialové odstíny a vůbec barvu jako takovou mám nejradši:) proto se mi i tento OPI(ík) moc líbí :))

    OdpovědětVymazat
  2. Ten shimmer ho dělá velice zajímavým. Moc pěkná barvička.:)

    OdpovědětVymazat
  3. OPI láčky to je nádhera, a tenhle má naprosto krásnej odstín:)

    OdpovědětVymazat
  4. Mám ho tiež, je úplne úžasný. Krásna fialová <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vím, vím :) A navíc ho máš rozhodně líp vyfocený :)

      Vymazat