středa 27. března 2013

Oriflame - Lavender Shimmer

 ... jedním slovem katastrofa. Já měla proti Oriflame a Avon lakům vžycky nějakej odpor, aniž jsem nějaký zkusila - teď už to mám potvrzené. Tento Levander Shimmer jsem dostala spolu s Pastel Pink, sama od sebe bych si je asi nekoupila. Laky byly v akci, ale ani tak nejsou v poměru s kvalitou dostatečně levné. Myslím že cena byla kolem 39,-.

Oriflame - Lavender Shimmer


 Začnu u barvy - to je to jediný pozitivní na tom laku. Je to krásná pastelová levandulová. První fotka je s bleskem a barva laku na ní vyšla tmavší, než ve skutečnosti je - barevně odpovídají spíše další fotky. Nevím proč má v názvu ten shimmer, protože ten jsem tam nenašla. Na jedné fotce se mi zdálo, že ho tam možná trochu je, ale třeba se mi to jen zdálo, jak jsem ho usilovně hledala :)

Oriflame - Lavender Shimmer

No lakování samo o sobě byl horor. Já bych chtěla vidět toho chytráka, co vymyslel ten štěteček - ten člověk si nehty asi nikdy nelakoval... Mega uzávěr a pod ním schovaný pidi maličký, uzoučký štěteček. Takže se konalo milion tahů po nehtu ve dvou vrstvách a ve finále to udělalo krásnou bublaninu - co víc si od laku přát... No a jako bonus na závěr se mi už druhý den (resp. první, když jsem ho lakovala večer - prostě po necelých 24 hodinách) uloupl první kus...

Oriflame - Lavender Shimmer

Když lak porovnám se starýma lahvičkama Essence, které jsou v podobné cenové relaci (ovšem, pokud Oriflame chytnete v akci), tak Essence vyhrává na plné čáře. Jsou totiž srovnatelné pouze cenově, kvalitou vůbec... Essence za ty prachy bývaly super. Nechápu, jak za tohle můžou v plné ceně chtít nějakých 79,- kaček. I když Oriflame s Avonem jedou asi jen na akčních cenách, co jsem tak vypozorovala. Bohužel tenhle lak nestojí ani za tu akční cenu.

Oriflame - Lavender Shimmer štěteček

Za mě je tohle naprostý propadák...

9 komentářů:

  1. Barvička je fakt moc pěkná, ale asi to bylo o nervy, co :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vzhledem k tomu, jaký já jsem nervák, tak si myslím, že to proběhlo ještě docela v klidu :D

      Vymazat
  2. Mám přesně tenhle doma a lakuje mi se s ním dobře, i když má tenký štěteček (a to mám širokej palec, jako kdyby mi ho přejel párniválec :D), rychle schne a skvěle drží i bez nadlaku :). Mám už doma spoustu odstínu (vždy kupuju v akci) a jsem naprosto spokojená se všema....
    Ale zase třeba bojuju s laky Gabriella Salvete, na které jsem četla vždy jen chválu a mě připadají naprosto šílený :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mám asi špatnej kus, nebo nevím :D Ale ten štěteček je pro mě teda peklo :(

      Vymazat
  3. Tá farba!:O

    Www.diguphisbones.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pěkná, pěkná.. možná mu dám druhou šanci ještě, když se na něj tak dívám :)

      Vymazat
    2. No to ano, presne takéto farby sa mi páčia:-)

      Vymazat