čtvrtek 25. dubna 2013

Color Club - Edie

Zjistila jsem, že musím na blog dávat fotky za čerstva, ideálně dokud mám lak ještě na nehtech a mám k němu tím pádem info v živé paměti. Protože jak to odložím, byť jen o týden, jako například dnešní Color Club Edie, tak už si vůbec nevzpomenu, jak se mi třeba lakoval - vypařeno, kde nic, tu nic... :)) Ale byla by škoda ho sem nedat, když už ty fotky mám, protože než na něj zas dojde, tak to asi chvilku potrvá (vzhledem k tomu, kolik laků mám v čekárně na vyzkoušení - pořád mi to nějak nebezpečně přibývá).

Color Club - Edie

  Edie se mnou strávil skoro celý minulý pracovní týden. Jestli si dobře vzpomínám, tak jsem ho lakovala v úterý..... nebo v pondělí(??), no tak to už přesně nevím :) Ale jistě vím, že jsem ho sundavala až v pátek večer, s lehce ošoupanýma růžkama na pár prstech, a to jen proto, že jsme šli v sobotu na svatbu, tak jsem potřebovala něco neutrálnějšího (vyhrál to Cherubic) :) 

Jak jsem již zmiňovala, tak už vůbec nevím, jak se mi lakoval. Ale asi to žádná hrůza nebude, to bych si asi pamatovala :) Na fotkách mám dvě vrstvy, jako vždy :)

Na to že mě zelené laky nijak extra nelákaly (přišlo mi to už fakt dost výrazný i na mě), tak se mi nosil dobře. Fotky jsou focené navečer, kdy už zapadalo sluníčko. Takhle (docela tmavě) vypadal v interiéru, nebo na umělém světle, ale venku byl mnohem zářivější :)

Color Club - Edie

Color Club - Edie

Color Club - Edie

Mějte se hezky :)

7 komentářů:

  1. a proto si vedu svůj "lakový deník"! :D kolikrát zveřejňuji fotky laků až po pár měsících od nalakování a díky němu přesně vím, co napsat:) skvělá věc, opravdu! :D
    jinak tahle zelená barvička se mi mooc líbí:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je moc hezký, podobné barvy mám moc ráda a hned jsem si ho všimla, když jsi sem dávala příspěvek o tý objednávce. :)

      Luci : Tak to s tím deníkem zní dobře. :D Už jsem o něčem takovém taky přemýšlela, občas si napíšu poznámky někam na kousek papíru, tak tohle by bylo lepší.

      Vymazat
    2. No všimla jsem si, že dáváš na blog i starší fotky :) Ale mi by ani ty poznámky asi nestačily, potřebuju takový ten bezprostřední pocit z toho laku a ten si prostě nezapíšu :D

      Vymazat
  2. já si taky vedu takový lakovací deníček, protože fotky některých laků zveřejňuju třeba i půl roku po jejich lakování. k danému laku si zapíšu to nejdůležitější a ony bezprostřední pocity. a když pak dojde konečně ke zveřejnění fotek, stačí nalistovat danou stránku s poznámkami :-) ale tohle je strašně individuální věc a každý si v tom musí udělat svůj vlastní systém :-)
    a teď k laku :-) já mám zelené laky moc ráda, takže si myslím, že i Edie bych si oblíbila. na fotkách vypadá krásně :-) obzvláště na tvých dokonalých nehtech! 8-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda já si takový deníček budu muset asi fakt začít taky psát... On měl teda tenhle blog sloužit právě jako takový můj lakovací deníček, ale ne vždy to stihnu právě za čerstva...
      A jinak děkuju za pochvalu :)

      Vymazat
  3. Edie mám právě ted, ta barva je nádherná. Ale lakoval se nic moc, 2 vrstvy mi nekryly, tak byla nutná třetí. Žádná tragédie, pro sychr dávám 3. docela často, jen mě vždy potěší laky, kde to odpadá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je krásný, samotnou mě překvapilo, že se mi může tak líbit zelený lak:) Mně stačily ty dvě vrstvy možná díky tomu, že dávám tu druhou většinou vydatnější, protože na tři jsem už líná :)

      Vymazat