sobota 6. dubna 2013

Color Club - Wild at Heart

Tak tenhle lak mě vyloženě znásilnil. Celý den jsem dumala, jaký světlý lak si vyberu. Prolezla jsem všechny své krabičky a nic mi nepadlo do oka. Pořád se na mě usmíval jen Wild at Heart - vyloženě světlý kousek :) Ale říkala jsem prostě NE, já chci nějaký světlý.. A navíc jsem věděla, že by se nepotkal se sluníčkem, tudíž by tak nevynikl. Neubránila jsem se... :))

Color Club - Wild at Heart


Color Club Wild at Heart je krásná, docela výrazná fialová (a tu já vážně můžu :)) s jemným holografickým efektem. Jako jemný se holoefekt jevil během té doby, co jsem ho nosila = sluníčko žádné (už ani nevím, jak vypadá)... Na sluníčku by zazářil určitě víc. S lakováním nebyl nejmenší problém, štětečky Color Club mi naprosto vyhovují. Vlastně celkově jsou mi CC laky sympatické :) Lak jsem koupila v e-shopu moješminky - viz. můj poslední nákup :)

Color Club - Wild at Heart

Na fotce níže se můžete seznámit s mým Milým - ten fešák v pozadí :)) 

Color Club - Wild at Heart

Color Club - Wild at Heart

Color Club - Wild at Heart

Myslím, že je nejvyšší čas zkrátit poněkud přerostlé drápky. Takže já jdu na to a vy si užívejte víkend :)

10 komentářů:

  1. jojo mě taky nadchl, dneska jsem také objednávala z mých šminek 3 láčky od CC, takže se na ně už těším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hned se vybírá líp, když neplatíš poštovné, že? :) A jaké sis vybrala? :)

      Vymazat
  2. To rozhodně jo :) vybrala jsem si revvvolution, love 'em leave 'em a worth the risque všechny maji jemný holo efekt a když už jsem měla potvrzenou a odeslanou objednávku, tak jsem zjistila že mi chybí Fashion addict, tak holt příště :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, jak jsem mohla přehlídnout Worth the Risque =O Takovej krasavec! To budu muset napravit :)) A Fashion Addict taky nevypadá vůbec marně :)

      Vymazat
  3. ten teda je! fialovou zbožňuju, takže mě ani nepřekvapuje, jak moc se mi líbí.. ale musím prohlásit, že tenhle prostě musí být můj! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jdi do něj! :) Jen tě upozorňuji, že na CC lacích a nákupech na mýchšminkách vzniká lehko závislost :D

      Vymazat
  4. je môj najobľúbenejší z celej kolekcie Wild at heart :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A můj jediný z celé kolekce :D .... kontrola .... aha, tak omyl, ještě mám z té samé kolekce Love 'Em Leave 'Em :) A ten je teda taky moc pěkný :)

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. To je :) Ale víc se mi líbil, když jsem si zkrátila nehty, než jsem ho odlakovala. Mně se celkově tmavé barvy líbí spíš na kratších nehtech :)

      Vymazat