úterý 23. dubna 2013

Essence - Circus Confetti

 Dneska si dáme trochu konfetek, když mám ty narozeniny :))

Essence - Circus Confetti


Tuhle kombinaci světlého laku a přes něj efektový lak Circus Confetti od Essence mám mooooc ráda. Je to takové nenápadné, jemné, ale přitom oživené těma konfetkama od Essence :)

Jako podklad jsem použila Base Coat od Gabriella Salvete, který jsem okoukala u Suzi :) Hrozně mě překvapilo, že nemá vůbec žluté nehty, tak jsem si ho musela taky honem koupit :) Zatím je ještě trochu žluté mám, ale rozhodně je to lepší, než péče s minerály od Avonu - po tom jsem měla nehty úplně oranžové. Dále mám dvě vrstvy regenerátoru nehtů od Four Seasons, který má takovouhle krásně jemně růžovou barvičku. No a prsteníček mám oživený již zmiňovaným Circus Confetti :)

Essence - Circus Confetti



Mějte se hezky :)

12 komentářů:

  1. Nikdy ma nenapadlo nalakovať Circus Confetti cez nude lak, ale určite vyskúšam, vyzerát to veľmi pekne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A mě by za nenapadlo ho asi nalakovat přes žádný tmavý :) Na světlém podle mě prostě nejvíc vynikne :)

      Vymazat
    2. Ja ho zas najradšej lakujem na čierny :) A ja sprostá som si nevšimla tú prvú vetu, nejako mi tam zanikla, až keď ti baby blahoželajú, tak vidím, že máš narodeniny :) Tak ti prajem všetko najlepšie, nech sa ti darí vo všetkom čo si zaumieniš a veľa pravidelných čitateľov prajem :)

      Vymazat
    3. Teda koukám, že na tom černém to taky nevypadá vůbec špatně :)

      Vymazat
  2. tak přeji vše nejlepší ;-)
    nehtíky jsou pěkné :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Všechno nejlepší!!! :)

    Tyhle kombinace se mi zdají úplně nejlepší! Třpytky na tělové nebo bílé prostě vedou! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :)
      Na bílou to mám taky už dlouho v plánu dát, ale ještě jsem se k tomu nějak nedostala :) Já toho mám vždycky v plánu až moc, že nevím co dřív a ve finále si stejně jen nalakuju jednobarevně :D

      Vymazat
  4. takto isto som ho použila aj ja, podklad bol Prima Ballerina od Catrice (Ultimate Nudes) a veľmi sa mi to páčilo. poviem ti, že veľmi veľa ľudí je prekvapených, že nemám zažltnuté nechty :-D asi to bude tým lakom, lebo nič iné okrem čistenia kefkou a pastou po nejakom tmavomodrom, či červenom laku, alebo občasné namočenie do citrónovej šťavy nič iné pre to nerobím :-) tak som rada, že som inšpirovala k odkukaniu :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda přiznám se bez mučení, že "kefku" jsem si musela vygooglovat :D Kartáčkem je tak vždycky vezmu, když odlakuju, pastu jsem zkoušela jen jednou, ale žádný efekt jsem nepozorovala, stejně tak u citronu. Tak doufám, že GS bude fungovat i u mě, tak jak u tebe :)

      Vymazat