úterý 30. dubna 2013

Essnece Nude Glam - Iced Latte + Fame Fatal

 Dneska jeden z mých ne mnoha pokusů o nějaké zdobení. Fotky jsou staré skoro dva měsíce, původně jsem to sem vůbec nechtěla dávat, ale co už - sranda musí být :))

Essence Nude Glam - Iced Latte + Fame Fatal


Základní barva je nude láček od Essence v odstínu Iced Latte (mimochodem můj nejoblíbenější lak na nehty na nohou). No a následně jsem byla vyhecována mým Milým, abych zkusila konečně nějaké to zdobení, když o tom pořád mluvím :)) Tak jsem vzala do ruky párátko, lak Fame Fatal od Essence a šla na věc :) Top coat jsem zkusila jen na prostředníček a takhle to dopadlo - tečky se mi rozpily. Takže na zbytek jsem ho už nedávala.

Když vezmu v potaz to, že tomuto pokusu předcházely dvě sklenky výborné Pálavy a hromada nakládaného hermoše (já ho prostě miluju), tak to nedopadlo zas až tak špatně si myslím :)) Kombinace barev se mi líbí, jen to provedení trochu pokulhává.

Essence Nude Glam - Iced Latte + Fame Fatal

Hezký den a  zítra pusu pod třešní, ať neuschnete :)

4 komentáře:

  1. Připomíná mi to Granko hrneček a moc se mi to líbí! Máš krásně pěstěné nehty a líbí se mi, že je nemáš nijak dlouhé :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Teda ten Granko hrneček mi nenapadl, dokud si to nenapsala :D

      Vymazat
  2. Krásná kombinace. Vždycky mě naštve, když udělám nějaký nail art nebo razítko a pak mi to rozpije nadlak. Nejlepší je asi na to Seche Vite a musím dát vždy tlustou vrstvu a přetřít maximálně jednou. A jak psala Mirabelle tak mi to taky připomíná Granko hrníček :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já tlustou vrstvu dala, protože jsem to čekala, že se to rozpije, ale nepomohlo to. Seche vůbec nemám, ani jsem nikdy neměla (asi jediná :D). Teď používám na střídačku NYC a vytvrzovač od FS.

      Vymazat