čtvrtek 4. dubna 2013

Fleur de Santé - Pink Pearl

Můj jedináček Fleur de Santé - vloni v říjnu byl u časopisu Kondice, ještě s nějakým krémem na zpevnění rukou či co (k tomu jsem snad ještě ani nečuchla :D). A to vše prý v hodnotě 498,-. Matně si vzpomínám, že krom tohohle odstínu měli ještě nějaký červený myslím.

Fleur de Santé - Pink Pearl


Odstín se mi moc líbí, právě takový jsem v té době hledala. Je to taková jemná, mléčná s nádechem do růžova. A ten božský třpyt, který rozehrají ty pidi šupinky :) Přesně takový kousek mi chyběl ve sbírce. Lak je dost tekutý, ale nelakuje se špatně. Bohužel jsem ho musela lakovat ve třech vrstvách, abych docílila alespoň nějakého krytí. I tak mi trochu prosvítají konce, ale takhle se mi to líbí :)

Fleur de Santé - Pink Pearl

Ale co mi dostalo hned jak jsem ho otevřela, byl neskutečný puch. Ten lak fakt hrozně smrdí, vůbec ne jako klasický lak, který mně osobně voní :)), ale spíš jak nějaké lepidlo nebo lak od Vietnamců. Jestli mi neslezou nehty po tomhle laku, tak už snad po ničem :)

Fleur de Santé - Pink Pearl

Fleur de Santé - Pink Pearl

Na závěr mám na vás dotaz:

Přes co sledujete ostatní blogy? Já měla vloni vánoce  z toho, když mě můj Milý seznámil s Google Readerem, který mi dost usnadnil život :) Stáhla jsem si ho i do mobilu a nic mi neuteklo. No ale jak už jistě víte, tak GR k 1.7.2013 končí
. Registrovala jsem se tedy na Bloglovinu, ale nějak mu nemůžu přijít na chuť... Takže pokud víte i o jiných možnostech, tak se nechám ráda inspirovat :)

Mějte se hezky :)

9 komentářů:

  1. ahojky sleduji přes blogger všechno a vyhovuje mi :)a láček se mi líbí taková příjemná nenápadná barvička

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nenápadná to je-včera jsem se chystala ho fotit a můj Milý mi povídá,co že to jdu fotit, když na nehtech nic nemám:D

      Vymazat
  2. tahle barvička se mi tedy líbí, moc! obvykle nemám moc ráda laky, které pořádně nekryjí.. ale tenhle je opravdu slušivý :))
    jinak já stále sleduji přes GFC, už několikrát tu byly zprávy, že se bude rušit.. tak uvidím, když se zruší, tak své oblíbené blogy prostě budu hledat znova :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tento lak ti neskutočne svedčí, naozaj krása! :) Ja sledujem cez bloggera, pravdu povediac, ani som nevedela, že nejaký Google Reader existuje, kým sa všade nerozkríklo, že sa ide rušiť :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc:) Aspoň se nemusíš starat, přes co teď sledovat:)

      Vymazat
  4. Tahle barva ti sluší, ale máš k tomu pěkný symetrický tvar nehtů, na mých zažloutlých a křivých by to byla hrůza :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, se budu snad červenat:)) Ale neboj, já je mám taky dobře žlutý a křivý, hlavně ukazováčky bych vyměnila - kůžička mi jde šejdrem, hrbol na nich mám:D Mi se zas líbí víc tvé nehty:)

      Vymazat
  5. Tak tenhle lak chci, a když ne tenhle, tak nějakej hodně podobnej :D. Nevíš o nějakým z drogérky? Jinak sleduju od začátku přes http://draft.blogger.com a jsem stále spokojená. Google Reader mi nějak nevyhovoval a Bloglovin jsem ještě nestihla nějak prohlédnout :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No z drogerky právě vůbec netuším, taky jsem hledala nejdřív tam, ale pořád to nebylo ono. Nakonec mi tenhle "spadl do klína" sám s tím časopisem :) Přesně ten odstín, který jsem si vysnila v hlavě :D
      Já už se nakonec nějak skamarádila s tím Bloglovinem :)

      Vymazat