pátek 21. června 2013

Color Club - Warhol

 Konečně k nám dorazilo léto - a to nejen kalendářně, ale i počasí tomu odpovídá :) A co patří k létu? Samozřejmě neonové barvy :) Takže jsem neváhala a vytáhla z čekárny neonku, která tam na svou chvilku čekala od narozeninového nákupu - Color Club Warhol :)

Color Club - Warhol

 Warhol vlastním v mini verzi (7 ml), protože když jsem ho kupovala, tak klasické balení nebylo skladem. Ani ta sedmimililitrová verze není žádný extra prcek, například takové staré Essence laky měly tuším jen 5 ml a žádnému jsem se na dno ještě nepodívala :))

Když jsem ho večer nalakovala, tak se tvářil jako klasická růžová. Ale na denním světle se vybarvil pěkně neonově. Na první pohled je to růžová, ale já tam vidím i kapku oranžové, kterou foťák dost vytáhl, ve skutečnosti je růžovější. Na fotkách to zas vypadá, jako když mám lahvičku od jiného laku :))

Lakoval se téměř sám, žádné bublinky, žádné pruhy, ani jiné neplechy. Schne do polomatu, jako asi všechny neonky. Na fotkách je s top coatem.

Color Club - Warhol

Color Club - Warhol

Pořízeno na mojesminky.cz :)

Co vy, jak užíváte teplé letní počasí? :) Já jsem spokojená, teplo mám ráda :) Sice v práci máme na zdechnutí, každé odpoledne si spálím zadek o sedačku v autě, ale lepší, než aby na nás sluníčko zas prdělo a jen pršelo :)

Mějte se krásně! :)

8 komentářů:

  1. že bych se nakonec dala na neonky :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tyjo, moc pěknej, taky bych si snad už nějakou neonku mohla pořídit. :) Tropický počasí jde tenhle týden mimo mě, když teda nepočítám cestu ráno do práce a večer z práce...:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi dělají radost i ty teplý rána a večery :) Neonky má v drogerii Teta myslím i Flormar ;)

      Vymazat