pátek 28. června 2013

Essence - Iced Mint Frappé + China Glaze - Champagne Kisses

 Ač mám ChG Champagne Kisses pouze na jednom nehtu, tak to bude dnes spíše o něm. Protože Essence Iced Mint Frappé je beztak  myslím už nesehnatelný kousek. Pořídila jsem ho vloni, ve výprodeji v DM za pár šupů.

China Glaze - Champagne Kisses

 Jak už jsem psala v předchozím příspěvku, tak ChK mi udělal vážně radost. Už když jsem si ho swatchovala, tak jsem se do něj zamilovala. Okamžitě mě napadla tahle kombinace se světlou krémovkou, protože jsem ji na spoustě blogů vídala poměrně často a moc se mi líbila. 

Champagne Kisses se lakuje naprosto v pohodě. V první vrstvě by se dal použít (a mám to taky v plánu) jako efektový lak, například na gradient manikúru. Základ má průhledný a obsahuje spoustu zlatých třpytek. V druhé vrstvě je krytí dokonalé. Schne bleskově a do hruba, ale s hrubým povrchem já nemám problém, takže jsem nedávala ani topcoat. 

Nosila jsem ho 3 dny a při odlakování mu chyběly rohy. Ale na nohou už ho mám jako nový skoro týden :) A co odlakování? No co si budem povídat, je to lak plný třpytek, takže samo to nešlo. Ale na alobalovou metodu jsem líná, tak jsem to nějak ošmrdlala. Ale  mít ho na všech deseti, tak nad alobalem asi i uvažuju :)) Na předposlední fotce je vidět, jaké hází na sluníčku krásné barevné odlesky :)

Essence - Iced Mint Frappé

Essence - Iced Mint Frappé

China Glaze - Champagne Kisses

China Glaze - Champagne Kisses

Ještě jednou děkuji Jíťě za výhru, fakt mi udělala obrovskou radost :)

Mějte se krásně :)

12 komentářů:

  1. tyjo, ač to jsou dost odlišné barvy, tak ta kombinace je parádní.. asi by mě nenapadla, ale vypadá vážně skvěle:) a Champagne Kisses je sám o sobě hrozní fešák, těším se na další variace s ním ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Super kombinace. Vedle té jemné krémovky tak vynikne jeho drsná krása, nebo jak to říct. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Mintku barvičku teď momentálně hodně můžu, mám teď od Rimmel i NYC,ale ta ChG je nádherná - trochu mi připomíná Stars od GS strukturou, ten bych brala hned je luxusní, ale je mi jasné, že to odlakovávání žadný plesír není - já na to beru acetonovou Isanu nahrubo a pak došmrdlám Lilienem .-D..Hezká kombinace barev!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta struktura je podobná, ale tady je to hrubé vyloženě jen díky třpytkám... A děkuju :)

      Vymazat
  4. Pěkná kombinace. To mi připomíná, že jsem neteři půjčila od Essence go bold a prsteníčky si dala mint od Flormaru a vypadalo to taky zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  5. nikdy!!! by som nepovedala, ze to bude taka pekna kombinacia!ale naozaj wow!

    Inak pozyvam ta k sebe na SUMMER giveaway o tasticku plnu darcekov. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/07/summer-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, děkuju :) Mně se tahle kombinace líbila právě už dlouho u ostatních, ale pořád mi chyběl ten správný třpytkatý lak :)

      Vymazat
  6. Vypadá to naprosto skvěle! Je fajn, že ti tak hezky drží, já od ChG mám podobný I Herd That a vydrží kulový s přehazovačkou, ale je krásný... :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Mě to taky překvapilo, že docela drží, protože třpytky většinou vydrží prd... Ale na všechny nehty bych si ho asi netroufla, protože to odlakování je fakt peklo :D

      Vymazat