pondělí 17. června 2013

Gabriella Salvete #102

 To by člověk neřekl, jakou radost mu udělá pár teček na nehtech. Mně obrovskou! :) Ani to, že celkově mám nehty dost prasácky nalakované (čehož jsem si všimla bohužel až druhý den), mi ji nezkazilo. Takže prosím přimhouřit oči :)

Gabriella Salvete 102

 Dalo by se říct, jsem jak chodící reklama (kvalitu necháme stranou :D) na laky GS, protože krom vrchního jsou všechny použité laky (včetně podkladu) právě od GS :) Barbie růžová, kterou mám na všech nehtech krom prsteníčku je č. 102, který se mi zalíbil u Gedzitky. Ale jak teď koukám na její fotky, tak nevím, jestli nemám nějaký inovovaný odstín, protože Gedzitka má lak na fotkách o dost světlejší.

Na prsteníčky jsem jako základ nalakovala čistě bílý odstín č. 148 a na tečky jsem použila odstín č. 102 a ta tmavší barvička je č. 110, krásná fialová krémovka. Na tečky jsem si pořídila speciální nástroj - roztažená kancelářská sponka :D Kam se hrabe párátko! Do párátka se mi totiž lak vsakuje, takže to dělá nerovnoměrné a nehezké tečky. Takže třikrát hip hip pro kancelářskou sponku! :)

No a výdrž? Parádní! Lakovala jsem ve čtvrtek a dneska mám na 3 růžových nehtech ulouplé rohy, ale jen trošku. A tečkované nehty se ani nehly :) Trochu jsem litovala, že jsem si je tak neudělala všechny. Ale kdo mohl čekat, že se mi to podaří, když všechny mé dosavadní pokusy o jakékoliv zdobení moc dobře nedopadly :D

Gabriella Salvete 102

Gabriella Salvete 102

Gabriella Salvete 102

Mějte se krásně a užívejte sluníčka! :)

9 komentářů:

  1. Nádhera, puntíkům fandím a tvoje provedení ve mně probouzí chuť si to okamžitě nalakovat taky! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak šup do toho! Nic na tom není :) A pak chci vidět výsledek ;)

      Vymazat
  2. Ano souhlas, puntíky jsou fajn, po prvním pokusu puntíků s Kismetem budou určitě další. Ty tvé nehtíky jsou takové veselé a optimistické :)

    OdpovědětVymazat
  3. bodky sú moja záchrana, keď sa nedarí :-) veľmi pekné nechty s mojím najobľúbenejším GS lakom v hlavnej úlohe :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ha, pro někoho záchrana a pro jiného vrchol "umění" :D

      Vymazat
  4. Krásne sa ti to podarilo! Moc zlaté sú tie bodečky také malé! Ja mám len taký väčší bodkovač a nikdy sa mi nepodaria takéto, musím skúsiť tvoj vynález.

    OdpovědětVymazat
  5. krásná kombinace a moc pěkné nehty máš :)

    OdpovědětVymazat