pátek 19. července 2013

Gabriella Salvete STARS - Princess

Mám ho! :) Hned po tom, co jsem si tu stěžovala, že se k nám nové STARS ještě nedostaly, jsem byla znovu zkontrolovat stavy v Teta drogerii. No, v té jedné byl stále jen nový stojan doplněný o staré 4 barvy, ALE naštěstí máme dvě Tety a v druhé na mě čekalo milé překvapení. Teda řeknu vám, to byla pastva pro mé oči :) Takových barviček, jen růžový Lila jim tam chyběl myslím. 

Gabriella Salvete STARS - Princess


Šla jsem najisto jen pro Princess a taky u toho zůstala. Sice jsem měla spadeno původně i na malinový a červený, protože mě lákalo to, že jsou čistě jednobarevné. Ale po zhlédnutí fotek na netu mi to přešlo, protože je to vážně jen barevná omítka. No ale nevěřili byste, jakou mi dalo práci vybrat z těch asi pěti lahviček nějakou trochu ucházející. Ty prodavačky si o mně musely myslet, že jsem blázen asi. Chápu, že někomu to může být jedno, ale bláznovi sběrateli, jako jsem já, to vážně jedno není :) Všechny byly nějak omlácené, tahle jediná ne, jen má jaksi nakřivo vršek, to přežiju :)

Odstín se mi moc líbí, hlavně ten modrofialový shimmer, který v laku je. Lak má matný finish, ale přesto se trochu blyští díky shimmeru. Lakoval se víceméně dobře. Sem tam ztekl, kam neměl, ale na druhou stranu se dobře opravoval. Jinak se s ním dobře vykreslovaly obloučky. Druhá vrstva se mi nanášela obtížněji, protože štěteček po již zaschlé a hrubé první vrstvě špatně klouzal. A místama jsem viděla, že mám někde laku víc a někde míň. Nehet sice neprosvítal, ale jedna vrstva přes druhou ano. Takže příště si musím dát většího majzla, abych nanášela všude stejně.

Jsem ráda, že se spokojím jen s tímto jedním odstínem, protože cena téměř 90,- Kč mi přijde dost. 

Gabriella Salvete STARS - Princess

Gabriella Salvete STARS - Princess

Gabriella Salvete STARS - Princess

Gabriella Salvete STARS - Princess

Co vy, taky si z lahviček vybíráte tu nejhezčí, nebo jsem divná jen já? :)

Mějte se hezky! :)

25 komentářů:

  1. moc pěkná jemná barva,zajímalo by mě jestli se bude odlakovávat tak děsně jako ty třpytkaté, pokud ne, možná bych tuhle vzala a dala jim ještě jednou šanci. jojo vybírám z lahviček, i rtěnky přebírám

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiš teď si mi s tou rtěnkou připomněla - jak jsem tam ty laky tak probírala, tak přišla paní a štrádovala si to ke rtěnkám a najisto sáhla po jedné, namázla pusu a šla dál :D No to jsem zůstala hledět :D Fujtajbl :D
      K laku: myslím, že se bude odlakovávat dobře. Zatím nevím, mám ho pořád na nehtech, od úterý už :) Ale neřekla bych, že ten shimmer bude dělat neplechu. Je jemný, s Mistero Grey se to nedá srovnávat... Být tebou, jdu do něj, dokud jsou :) Je to vážně povedený kousek :)

      Vymazat
    2. fuuuuj, toho se vždy bojím, že po nějakým takovým čuňátku si něco koupím. ble. tak říkáš koupit jo? ale jestli se mi bude blbě odlakovávat, tak ti ho pošlu za trest :D

      Vymazat
    3. Bránit se nebudu :D I mi prolítla hlavou myšlenka, že bych si vzala jeden navíc do foroty, protože je to super neutrální odstín a navíc rychle schne. Ale rychle jsem to zavrhla, protože já se jen tak nějakému laku na dno asi nepodívám :D

      Vymazat
  2. Nálet na tuhle růžovku se povedl. Barva se mi líbí ale texturou už ne každopádně tvým nehtum sluší :) Prodavačky z nás "bláznů" musejí mít pěknou švandu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se teda líbí celkově, jsem spokojená :) A děkuju :)

      Vymazat
  3. Tento ma z tých nových odtieňov zaujal jednoznačne najviac, je taký sladký a cukríkový a na opálené ruky ako stvorený :) A máš krásne fotky! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Veru :) Mně se taky líbí nejvíc a nemám v plánu si pořizovat další. Ty třpytkaté mi po zkušenosti s odlakováním Mistero Grey nelákají vůbec :) A jak říkáš, takový sladký, připomíná my ty růžové kulaté bonbony, Jahůdky se jmenují :)

      Vymazat
  4. Krása, máš ho hezky nafocený. Dnes se chystám, že se ještě jednou po něm podívám, tak mi drž palce..:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Romčo :) Nedivím se, že se po něm zaprášilo a jsem ráda, že jsem ho stihla ulovit :) Tak ať máš štěstí :)

      Vymazat
  5. Můžeš být úplně v klidu! Já taky vždycky zkoumám všechny lahvičky jednoho laku, protože jedna je pokaždé prostě lepší než ty ostatní! :-D Už jsem si taky kolikrát říkala, že jestli mě někdo sleduje, jak mám v ruce 5 stejných lahviček a vybírám tu nejlepší, musí si o mě myslet, že jsem švihlá! :-D Ale přece si nekoupím nějakou špatnou, že ano... ;-) A obdivuji tvoji vůli, mě je u jednoho laku zůstat nepodařilo :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, ale každá má prostě nějakou vadu, tak je všechny zkoumám pořád dokola, abych přišla na to, která ta vada je pro mě nejsnesitelnější :D
      Upřímně, já mám teď takové období, kdy jsem si líná i lakovat nehty - možná vedrem, nevím... Takže proto se snad držím i při tom nakupování laků :) Mé peněžence to vyhovuje :)

      Vymazat
  6. nádhera..doufám, že až půjdu do tety, tak ho tam budou mít! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pospěš, pospěš! Myslím, že bude hodně žádaný :)

      Vymazat
  7. Ach, to je miláčik! Chcem ho, chcem! ;-)
    Krásne nechty!♥
    :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju :) Na Slovensko se ještě asi nedostaly, co?

      Vymazat
    2. Veru nie:/ Z nás Sloveniek asi ružové princezné tak skoro nebudú...;-)
      Jedine, že by sme zapátrali na internete a priplatili si... no čo, veď pre krásu by mala peňaženka (trochu) trpieť;-)).
      Peknú slnečnú nedeľu a užívaj si krásny nový lak:-).

      Vymazat
  8. Máš moc krásný tvar nehtů, barvička je krásná, ale ta textura, nevím, zatím jsem jí nepřišla na chuť.... no a za 90 Kč je to dost

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:) Chápu, že každému se ten hrubý finish nelíbí.

      Vymazat
  9. tento ma z týchto novších asi zaujal najviac, čo sledujem príspevky. sú pekné všetky, ale predsa len, tento je ružový, cukríkový, pastelový :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Taky se mi zdá 90 moc, ale na Princess taky číhám, jen ne a ne na ni někde narazit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na něj naštěstí narazila hned, jak se u nás objevily, takže byly všechny. Se schválně skočím dneska podívat do Tety, jak to s nima vypadá.

      Vymazat
  11. opravdu krásný :))) líbil se mi i fialový, dnes jsem kolem těchto laků mlsně chodila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Nikki :) Zrovna ten fialový se mi moc nelíbí a přitom fialová patří k mým oblíbeným barvám. Ale tenhle by ti šel krásně k výbavičce ;) :)

      Vymazat