středa 3. července 2013

White 205 nails

 ... aneb nehty k příležitosti XI. srazu Peugeot 205 clubu :)

White 205 nails

 O víkendu jsme se s mým Milým zúčastnili již jedenáctého (to to letí) srazu těhle škopíků veteránů :) Vezmu to tak nějak od začátku a pokusím  se být stručná (ale obávám se, že se mi to nepovede a ještě to bude navíc zmatené) :)) 

Peugeot 205 bylo moje první autíčko, jak já ho měla ráda a přiznávám bez mučení, že jsem ho i obrečela, když šel do světa... No a v té době, kdy jsem byla jeho hrdou majitelkou, jsem to auto fakt žrala, pořád se na něm něco upravovalo, opravovalo... Na netu jsem našla club příznivců (stejných bláznů :D) těhle autíček a právě tam jsem se seznámila s mým Milým :) ALE - on z Moravy, já od Prahy... takže jsme si dlouho jen psali. Noo a dneska je to cca 3 roky, od našeho prvního "rande" (které bylo právě taky díky srazu pežotků a taky na Seči) a já už rok a půl nebydlím za Prahou, ale na Moravě :) Jak jsem psala v úvodu, tak já už Špunťu (tak jsem tomu mému říkala:)) nemám, ale můj Milý má svou dvěstapětku stále :)

No a teď k nehtům. To samo nebylo jen tak, musela jsem mít něco spešl pežoťáckýho, přeci nepojedu s červenýma nehtama - nuda :) Bílý základ byla jasná volba, protože náš pešotek je právě bílý.  No a protože mám zakrněnou fantazii, tak jsem vymyslela pouze nápis 205 a místo a ročník na druhé ruce... Ještě jsem chtěla na jeden nehet pežoťáckýho lva, ale za prvé by se mi tam asi nevešel a za další - v jednu ráno, už se nám s tím nechtělo patlat. Ano nám - protože nápisy mi tvořil můj Milý jeho akrylovýma barvičkama :)) Já nalakovala pouze základ, na který jsem použila bílý lak od GS 148 a nakonec top coat. A přísahám na holý pupek, že jsem tu bílou měla v noci fakt krásně a precizně nalakovanou. Ráno se vzbudím a myslela jsem, že mi trefí šlak - od lůžek jsem to měla úplně sežrané a hnusně oblemstané. Nevím, jestli mi to sežral přes noc takhle Seche Vite, ale i ty černé nápisy byly jaksi popraskané, roztrhané... Tak jsem se to aspoň u těch lůžek snažila trochu zachránit korekčním perem. 

White 205 nails

White 205 nails

White 205 nails

 No a jak bych krásně ladila s naším bílým pešotkem, kdyby se nám cca 40 km od domova nezasekly zadní brzdy :D Viz. foto níže - dojeli jsme :D Vzhledem k tomu, že jsme to měli dalších cca 150 km na místo srazu, druhý den 190 km zpět,  tak jsme to otočili a jeli dom. Brzdy už byly sice ok, ale riskovat, že se zaseknou znovu, se nám nechtělo. Tak jsme zaparkovali nablýskaného pešotka u baráku, věci přeházeli do špinavé škodovky (já říkala, že Milý leští určitě špatné auto, šestý smysl :D) a vyrazili na druhý pokus. Zadařilo se a se čtyřhodinovým zpožděním oproti původnímu plánu jsme dorazili :) 

Ale byl to tedy náročný den - 5 hodin spánku z pátka na sobotu mohly za to, že jsem do sebe ráno nedostala ani snídani, jak mi bylo špatně, po cestě jen hnusná bageta a kafe, takže k nevolnosti z nevyspání se mi během dne přidala ještě nevolnost z hladu :D No není se čemu divit, že pizzu, na kterou jsme se dostali až v půl sedmé večer, jsem do sebe hodila celou jak nic :D 

Doufám, že letní sraz bude někde poblíž, abysme se tam dostali pešotkem a netrapčili zas se škodovkou :)
Škoda, že brzdí, kdy nemá :)
Moje srazové tričko :)
No a tady ještě jedna věc, kterou jsem zapomněla hodit do příspěvku o novinkách - moje blogové tričko :) Mám z něj fakt radost, ještě mám i fialové, ale to nemám vyfocené.


No tak jsem se vykecala :)) Příště stručně a jasně, slibuju :) Mějte se krásně :)

9 komentářů:

  1. Ja na nechtíkoch teda žiadne nedokonalosti nevidím, sú úplne super! A pochváľ Milého, je strašne zlatý, že ti s nimi pomohol :-)
    No a na celom článku sa mi najviac páči tá vaša lovestory, šťastné konce mám najradšej <3

    OdpovědětVymazat
  2. Tvůj milý je moc šikovný :) Moje první auto bylo taky Peugeot, ale 206 a černý. A to tričko je úplně parádní, vůbec nechápu, jak jsi logo s lahvičkou laku mohla vytvořit - co všichni používáte za programy? Já jsem asi sto let za opicema... :D

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkný a také nevidím nedokonalosti a souhlasím i se Soničkou to triko je úplně boží :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super čítanie :) Milý má teda talent, že ti dokázal takýto skvelý nail art vytvoriť :) Vaša lovestory už ani romantickejšia nemôže byť a tričko je perfektné!!! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se četlo dobře a při části o vašem seznámení mi na obličeji naskočil přihlouplý úsměv. :)) Nehty super a taky se mi nezdá, že by tam bylo něco špatně. Jinak je moc hezký, že ti s nehty takhle pomohl, to se jen tak nevidí! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Holky, všem vám hrozně moc děkuju! :) Jelikož on je z nás dvou ten šikovnější (a to jako fakt o dost - www.zela.cz), tak jsem to radši nechala na něm:)
    Jsem ráda, že není vidět ta opatlaná bílá, protože jsem váhala, jestli to sem kvůli tomu vůbec dát :D Na té bílé je bohužel každá neplecha vidět stejně jako na tmavém laku třeba...

    # Soni, já měla toho Peugeota taky černého :) Třídvéřový, se střešním oknem :) A logo s lahvičkou jsem samo nedělala já, ale můj Milý - ručně :) Nápis Cácorka jsem napsala já a on to zase přemaloval do lepší podoby a pak si s tím hrál v nějakém programu :) Stejně tak trička - taky jeho práce. Vlastně se tu "chlubím" v tomhle příspěvku jen jeho peřím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem si Zelu prohlídla a vidím, že je tvůj milý ještě šikovnější než jsem myslela! Ach jo, závidím... Můj Michal je moc šikovný na spoustu věcí, ale v tvorbě stránek, grafice, editaci, atd. se vůbec nevyzná, takže co si neudělám, to nemám. A pak to tak vypadá...

      Vymazat
    2. Soni, mně se tvé stránky ale líbí :) A ještě jestli sis je dělala celé sama... já nemít Mílu, tak nemám ani blog :D Ale kdybys kolem stránek cokoliv potřebovala, tak mu klidně napiš :)

      Vymazat
    3. Dělala sama, zdlouhavými hokusy pokusy :D A je to znát... Moc děkuji za nabídku - Milanovu stránku jsem si přidala do záložek a možná někdy využiju :)

      Vymazat