středa 9. října 2013

Avon - Pink Creme + Maybelline Polka Dots #197

Ahojte :)

Teda povím vám, že mě začíná docela znervózňovat pohled na mou značně přeplněnou čekárnu nevyzkoušených laků. A proto dneska sfoukneme rovnou dvě mouchy jednou ranou - ať se mi to tu trochu pohne :)

Avon - Pink Creme

První přišel na řadu růžový lak od Avonu, odstín Pink Creme, za který ještě jednou děkuju Lídě :) Dle názvu laku bych očekávala, že bude krémový, ale upřímně si krémový lak představuju trochu jinak... V první vrstvě lak dost pruhuje, druhá je na tom stejně a srovná se to až v té třetí. Ovšem na takovém ukazováčku jsem měla šmouhu i po třech vrstvách, ale to bude spíš mou nešikovností :) Ale rozhodně u tohoto laku platí, čím víc tahů, tím víc pruhů. Musím pochválit, že se mi s ním pěkně pracovalo u kůžičky. Výdrž moc neposoudím, protože jsem na něj hned druhý den hodila Maybelline Polka Dots.

Avon - Pink Creme

Avon - Pink Creme

Avon - Pink Creme

Avon - Pink Creme


Maybelline Polka Dots #197 

Já vám povím, tenhle lak mi tak štve. Abych to upřesnila - líbí se mi, líbí se mi moc, ale ty jeho nešvary... Lakoval se mi v pohodě, s rozmístěním třpytek nebyl jako u jeho zeleného kolegy problém. Jen těch větších bílých jsem na nehet moc nedostala. No a k těm mínusům. Hned druhý den se mi začaly nehty loupat, nejsem si jistá, jestli za to mohl Avon vespod, nebo Maybelline navrchu. Takže tady je to mínus s otazníkem. Ale to odlakování! Jsem si říkala, když mám jen jednu vrstvu navrch, tak by mohl jít dolů líp, než zelený kolega... OMYL! Sundaval se stejně blbě... Trvalo mi to snad půl hodiny. Ale jsem lemra líná, takže se s tím radši půl hodiny vztekám, než bych použila alobal. I když nevěřím tomu, že ten by něco zmohl, protože jsem zkoušela na nehtu tamponek nechat delší dobu a bylo to prd platné. Výsledkem byl dost nešetrný peeling a extra vysušené nehty :(

Avon - Pink Creme + Maybelline Polka Dots

Avon - Pink Creme + Maybelline Polka Dots

Avon - Pink Creme + Maybelline Polka Dots

Takže já si od třpytek dávám zase nějaký čas oraz, jinak bych přišla o nervy. Ale kombinace to byla pěkná, co myslíte? :)


Mějte se krásně!

P. S.: Při focení Pink Creme mi málem zmrzly ruce! Začínají půlroční bojové podmínky.


22 komentářů:

  1. Jo taky se děsím toho focení. Kombinace je moc pekna :) Ja mam na nehtech Rimmel Space Dust a jsem zvedava jak se bude odlakovavat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani já tipuju, že půjde určitě líp, než Polka Dots :) A který máš? :)

      Vymazat
    2. Vzala jsem si ten stříbrný Shooting Stars no a jeste uvazuji o tom tmavém :)

      Vymazat
  2. Kombinace je to mooc pěkná ;) Odlakování naštve..nejlepší je když to jde sloupnout..:D Tak většinou já řeším třpytky..:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) To už jsem četla u Romči, že jdou dobře loupat, ale mně je to příjemný asi jako přejet nehtama po školní tabuli :D

      Vymazat
  3. kombinácia tých dvoch lakov sa mi veľmi páči :) no ja som osobne len za čistú ružovú, to je tak nádherná farba laku - ten odtieň :)

    http://julietandnicol.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, taky se mi líbí jak samotný Avon, tak v kombinaci s Maybelline. Ale praktičtější je určitě jen samotný Avon. A máš pravdu, že ten odstín je povedený :)

      Vymazat
  4. Páni páni páni! Já se zamilovala do laku od Avonu. :D Připadá mi naprosto nádhernej a s tím Polka Dots to je strašně pěkná kombinace!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Romčo :) No musím se přiznat, že má averze k lakům od Avonu slábne :) Jsou celkem fajn, ale na druhou stranu docela drahé. Ale zrovna teď mám jeden na cestě :D

      Vymazat
    2. Hani a Pink Pastel už jsi lakovala? Já tomu svému zatím nedala, tak uvidím jestli si napravi reputaci :D

      Vymazat
    3. Hani zatím jsem ho nelakovala, pořád poslušně čeká v čekárně :) A asi ještě chvíli bude, protože teď mám zas náladu na něco tmavého :)

      Vymazat
  5. jojo, začíná být venku kosa. taky sem o víkendu trochu mrzla při focení :-/ musím říct, že mě překvapivě zaujal spíš Avon. je to moc hezká barvička, i když nenápadná :-) hmmm... sluší ti! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hmmm... děkuju :) Taky mě ten Avon překvapil, je to fakt pěkná barva, dobře se nanáší... až na to pruhování teda. Kdo by to do Avonu řekl :D

      Vymazat
    2. no já musím říct, že na co poslední dobou od Avonu sáhnu, tak absolutní spokojenost. nevím, čím to je, dost mě to překvapuje, ale co už... ať to je co je to, hlavně když to je dobrý. ať to jsou laky, rtěnky, stíny, tvářenky nebo olejíček na vlasy ;-)

      Vymazat
  6. Je to krásny odtieň a aj kombinácia je naozaj super:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Škoda, že jde ten Maybelline tak špatně dolů, jinak je to fakt super efektový lak...

      Vymazat
  7. Oba kousky jsou moc pekne, ale mam pocit, ze s tou vydrzi jsi spis narazila na blbou kombinaci, mne drzi moc dobre... ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to ale štěstí na "vydařené" kombinace :) Určitě mu dám ještě šanci, ale až se vzpamatuju z toho odlakování.

      Vymazat
  8. Super kombinacia :) Skoda tej vydrze Polka Dots, mna to tiez strasne stve :( A Avon teda prekvapil aj mna, krasna ruzova :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Veru :) Já myslím, že mi u těch Polka Dots víc štve asi to odlakování, protože to je fakt extrém :D

      Vymazat
  9. Super kombinace. Ty Polka Dots mě štvou, běžela jsem pro ně a byly fuč :/. Jak v Rossmannu tak v DM. A to se mi tahle kombinace taaak líbí ;). Výdrž bych přisuzovala spíš tomu Avonu ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maybelline zmizely z regálů hned no :( A myslím, že v Rossmannu je asi ani neměli, že byly "exkluzivně" jen v DM... tak půl dne, než se vyprodaly...

      Vymazat