úterý 22. října 2013

Barry M - Indigo

Ahojte :)

Na tenhle lak jsem byla hrozně moc zvědavá. Byla jsem zvědavá na to, jakou má vlastně barvu. Protože se na internetu různí jak fotky, tak popisy té barvy. Jednou je to fialová s kapkou modré, podruhé zas modrá s kapkou fialové, jindy zas neonová fialová. Nejvíce se mi líbilo, jak ho popsala Veve:
"
Jednoducho to posledné štádium pri prechode z modrej do fialovej, keď ešte stále vieme isto povedať, že je to modrá"

Barry M - Indigo


S jejím popisem souhlasím. Podle mě je to modro fialová, kde jsem většinu času viděla spíš tu modrou a fialové je tam skutečně jen nádech. 

Nechci si fandit, ale mám pocit, že se mi docela povedly i fotky, resp. že na nich lak docela odpovídá skutečnosti (skutečnosti, kterou vidím já naživo :)). Zrovna jsem náhodou minulý týden zahlédla dokument o lidském vidění, kde bylo hezky vysvětleno, jak se v průběhu života mění vnímání barev. Proto možná ty rozdílné popisy majitelek tohoto laku :))

Samotné lakování probíhalo hladce. Lak je krásně pigmentovaný, krémový, takže by se při troše snahy dal nosit i v jedné vrstvě. Ovšem já ho lakovala někdy o půlnoci, po pár skleničkách vína, takže dvě vrstvy to jistí :)) Na závěr dodám, že lak mám dneska na nehtech čtvrtý den a krom oťukaných hran je celý :) Ale dneska už půjde dolů.

Barry M - Indigo

Barry M - Indigo

Barry M - Indigo

Barry M - Indigo

Níže jedna společná lakovací z velice vydařeného víkendu, za který děkuju P. a K. :) Na té vyšel Indigo ale hodně tmavě.

Barry M - Indigo

Mějte se krásně :)

PS: O bublinky se postaral opět nadlak od NYC.
PS 2: Indigo jsem pořídila na mojesminky.cz

21 komentářů:

  1. Nádherné fotky! <3 Neviem sa vynadívať!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je fakt nádherná modrá. Skvěle ti tenhle odstín sedí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romčo, moc děkuju :) Jen mi mrzí, že mi ho pokazil ten NYC bublinkama.

      Vymazat
  3. Tak ten je opravdu nádherný, už jsem se na něj dívala tisíckrát, ale jak objednávám, tak na něj vždycky nějak zapomenu :D No tak po těchle fotkách už nikdy! :D Teď mi bude vrtat v hlavě, dokud ho nebudu mít. Fotky jsou náramně podařené a tvým rukám moc sluší :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Niky :)) Tak jsem ti ho aspoň připomněla :) Taky těch laků mám v hlavě tolik, že nevím, který objednat dřív a na většinu zapomenu, když objednávám...

      Vymazat
  4. Maličký fialový nádech tam je :) fotečky jsou zdařilé jak od profíka. Líbí se mi i jednobarevné pozadí :) No a co se týče laku moc tvým krásným nehtům sluší Hani :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oooo, děkuju Hani :) Zrovna od tebe taková chvála na fotky vážně potěší :)

      Vymazat
  5. Mám ho na seznamu přání a kdykoliv vidím tak povedené swatche, je mi jasné, proč. Je fakt nádherný. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Kyky :) Je krásný a na podzim jak dělaný :)

      Vymazat
  6. No ten je překrásný :)) Ale máš štěstí, že syslím peníze na Vánoce, jinak bych tě proklínala, že už zase kupuju laky ze šminek :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No o Vánocích mi vůbec nemluv, taky bych měla začít šetřit a hlavně začít vymýšlet co komu... To je to nejhorší. A děkuju Nikol :)

      Vymazat
  7. fakt vydarené fotky, s popisom, čo hodila Veve sa plne stotožňujem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky :) Doufám, že jí nebude vadit, že jsem si ho půjčila. Ale popsala ho fakt trefně :) A děkuju Suzi :)

      Vymazat
    2. ja myslím, že určite nie a dosť možné, že ju budem citovať aj ja, keď sa dostane na rad :-D

      Vymazat
  8. fotky se ti opravdu moc povedly! taky Indigo vidím spíš jako modrý lak. je naprosto nááádherný! :-) a ta poslední fotka je taky krásná. jsem ráda, že si měla super víkend. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, děkuju, děkuju :) Víkend se fakt zadařil a počasí jsme si objednali ukázkové, líp už být nemohlo :) Byli jsme na procházce v lese - sluníčko, barevné listí, no paráda :) Vydařených fotek máme docela dost :)

      Vymazat
  9. Krásný lak a já opět slintám. Tohle je další odstín, který často nenosím, ale díky tvým fotkám bych ho chtěla mít :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to já teď nosím jen takové tmavé odstíny :) Mi došlo, že je to vlastně můj první lakovací podzim :D Protože první rok, co mi chytlo lakování, jsem se na podzim stěhovala, tak jsem na lakování neměla vůbec pomyšlení nějak. Vloni na podzim jsem měla nehty v šíleném stavu, kdy jsem chodila i na kožní, takže jsem měla lakovací stopku... Tak si to letos vynahrazuju :D

      Vymazat