středa 15. ledna 2014

Essie - Bahama Mama + Miss Sporty - Oh My Gem!

Tohle je tak krásná kombinace laků a tak otřesné fotky k ní mám. Snažte se, prosím, přimhouřit obě oči nad ostrostí fotek, nebo si je prohlídněte zdálky - tak to není skoro znát :)) Dneska bude řeč - teda těch řečí moc nebude, pač jsem měla tyhle nehty na vánočním večírku, což bylo někdy v půlce prosince a zapomněla si cokoliv poznamenat - takže budou spíš fotky (hrozné fotky) o laku Essie - Bahama Mama, který mám půjčený od Jíti (děkujuuu :)) a laku z kolekce Oh My Gem! od Miss Sporty - Psychedelic Green.

Essie - Bahama Mama + Miss Sporty - Oh My Gem

 Pokud právě marně hledáte na svém zeleném sporťákovi, kde že jsem to vzala ten název, když vy tam žádný nemáte, tak vězte, že ho tam nenajdete, ani já ho tam nemám. Jen jsem byla líná se zvednout od počítače a jít se podívat, co že to má za číslo, tak jsem si ho našla na stránkách Miss Sporty a tam k němu je i tento název :) No když jsem zjistila, že má název, tak už jsem zas tak líná nebyla jít se podívat, jestli jsem ho přehlídla, nebo na lahvičce vážně není :)) Ať hledám, jak hledám, tak tam název prostě není, jen číslo 005.

Tahle zelená se jim vážně povedla. Lak má zelenou základní tekutinu ve které je spousta asi stříbrných třpytek, které se ovšem díky zelenému základu jeví spíše jako zelené. Hodně mě překvapilo krytí laku, pač docela obstojně kryl v první vrstvě. Ze zvyku jsem dala ale dvě :)

No a Essie... co bych vám k němu řekla, když si nic nepamatuju :) Dle šmouhy na malíčku tipuji, že lak nekryl moc dobře a dala jsem dvě vrstvy, ale ruku do ohně za to nedám... No a i kdybyste mě rozkrájely, tak vám nepovím, jak dlouho mi vydržel... Ale barva je to moc hezká, že? :) A kor v kombinaci s tou zelenou se mi to fakt líbí. To se jako musím pochválit, že se mi to fakt povedlo dobře nakombinovat :) Čuchám, čuchám samochválu :))

Essie - Bahama Mama + Miss Sporty - Oh My Gem

Essie - Bahama Mama + Miss Sporty - Oh My Gem

Essie - Bahama Mama + Miss Sporty - Oh My Gem

Essie - Bahama Mama + Miss Sporty - Oh My Gem

Teda to mi to krásně vyšlo - letím na Ztracené a vy se mějte krásně :) 

17 komentářů:

  1. Prej neostrý fotky :D Haha. Kombinace je to parádní, bez zelenáče by Essie byla nudná vínovka. Jo a pro ten zelenj MS bych si skočila, kdybyb mi ty jejich laky tak moc nehoustly. A glittrový tuplem :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to jsem vybrala pár nejméně hrozných z těch asi padesáti, které byly ještě horší :D Já mám od Miss Sporty jen pár kousků a vlastně ani nevím, v jakém jsou stavu, pač málokterý lak vytáhnu víckrát :D A za ty peníze to zas není taková tragédie :)

      Vymazat
  2. Cácorko, kombinace je parádní, akorát, že lak opravdu nemá název, tohle je název kolekce 4 laků, které tady byly uvedeny jako vánoční limitka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Název kolekce je Oh My Gem! a název laku (dle webovek MS, proklik v článku) je Psychedelic Green :) Názvy ostatních odstínů z kolekce jsou zde http://www.miss-sporty.cz/clanek/trpytky-jsou-zpet/ :) Nechápu ale, proč je na lahvičce jen číslo a na webovkách i název... Asi chtějí ušetřit na barvě :D

      Vymazat
  3. Nádhera Hani opravdu echt oživení :)

    OdpovědětVymazat
  4. Parádní kombinace, opravdu se moc povedlo. :) Pořád váhám jestli nějaký láček z OMG pořídit či ne. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám jasno - jasnou stopku, takže tenhle zůstane asi sám :) Ale líbil se mi i ten fialový - překvapivě :D A děkuju Romčo :)

      Vymazat
  5. Taková kombinace by mě samotnou snad nikdy nenapadla, ale musím říct, že je velmi vkusná. Lakům od Miss Sporty nějak zvlášť nefandím, ale tento vypadá moc hezky. Podobný lak jako je Essie jsem měla od NYC. Krásná barva - hlavně na podzim.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sama nevím, kde se ve mě vzal nápad na takovou kombinaci, normálně na to nemám vůbec buňky :) Asi jsem měla moc laků ve frontě, tak abych urychlila zkoušení, tak jsem dala dva naráz a vyšlo to :)) A děkuju :)

      Vymazat
    2. Taky musím souhlasit, že tahle kombinace je vkusná a mě samotnou by nikdy nenapadla. A ten Essie lak je úžasný, asi si ho budu muset objednat, opět díky za o něco lehčí peněženku :D

      Vymazat
    3. Děkuju Gedzitko :) A nemáš zač, aspoň se s tou těžkou peněženkou nemusíš tahat :D

      Vymazat
  6. Jej, tá kombinácie je úplná dokonalosť. :-)

    Blog Papi Lapi

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, máš moc hezký blog! Mrkni i ke mě můžeme se navzájem odebírat :) Dej vedět do komentů.

    Můj blog zde http://lucieglam.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Fakt hezká kombinace! A na toho zelenáče se musím mrknout, učaroval mi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) Já si zelené laky v poslední době docela oblíbila. No a s tím Essie jim to fakt sekne :)

      Vymazat