čtvrtek 14. února 2013

Miss Sporty #540

 Tak přesně taková červená mi chyběla - prostě červená :) Je v ní takový ten studený oranžový nádech a to se mi fakt líbí.

Miss Sporty 540


Tenhle kousek je z nové řady laků - LASTING COLOUR, která slibuje výdrž 10 dnů. Jako první jsem si nových laků s černými vršky všimla v DM asi před 14ti dny. A včera už je měli i v Tetě, tam dokonce o deset kaček levněji než v DM.

Miss Sporty 540

Pětsetčtyřicítka se lakovala překvapivě dobře. Lak je totiž dost vodový, ale přesto vůbec nepruhuje a myslím, že by stačila klidně i jedna vrstva. Už v té první vrstvě krásně kryje, ale zvyk je železná košile, takže mám vrstvy opět dvě :) Problém jsem měla akorát s dost širokým a okousaným štětečkem, který se mi ne moc dobře povedlo zkrotit na malíčku. Taky to podle toho vypadá.

Miss Sporty 540

Uvažuju, že si pořídím ještě jeden do foroty :)

6 komentářů:

  1. nevím proč, ale laky MS poměrně přehlížím.. nenašla jsem si k nim cestu, i když některé odstíny mají opravdu hezké.

    OdpovědětVymazat
  2. Hmm, tahle červená je krásná. :) Koukám, že na okousané štětečky jsou mistři.Já měla jeden v takovém stavu, že jsem opravdu nechápala, jak něco takového mohou vůbec vypustit do světa. Jinak nejsem moc příznivcem téhle značky, ale kolekce duochromatických laků mě nadchla ! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já ty jejich laky taky přehlížím, přijde mi, že mají pár nezajímavých odstínů bez nějakých novinek. Ale právě mi praštily do očí ty nové vršky, tak jsem je omrkla a hned se zamilovala do té červené :) Navíc je mi nesympatické to číslování odstínů, já radši názvy - je to takové "osobnější" :D

    OdpovědětVymazat
  4. to je taka farba co mozes nosit uplne stale- zima, leto je nadherna!
    Inak ak ta trapia suche nohy alebo paty tip tu:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/02/krasne-nohy-s-allga-san.html

    OdpovědětVymazat
  5. Hmm, pekný odtieň :)

    nattsadventures.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Mám stejný, je to úžasně krásná barva....:-)

    OdpovědětVymazat