pátek 3. května 2013

Gabriella Salvete #157

 Tak už ho mám konečně taky - Gabriella Salvete č. 157 :)

Gabriella Salvete - 157

 Nevím jestli má vůbec cenu k němu cokoliv psát, protože ho všichni jistě moc dobře znáte... Má ho asi každá lakovací maniačka, jen já byla poslední, které chyběl ve sbírce :) Základní barva je růžovofialková. Navíc lak obsahuje tyrkysový shimmer, který je vidět nejen v lahvičce, ale i na nehtech.

Nalakované mám čtyři vrstvy. Myslím, že šikovnější by to zvládly se třemi a těm, kteří nepotřebují plné krytí, by stačily klidně dvě vrstvy. Ale v první vrstvě je lak docela dost průhledný. Čtyři vrstvy překvapivě nijak extra neprodloužily dobu schnutí laku :) Fotky se mi vůbec nepovedly, bohužel nevyšlo počasí, takže jsem fotila bez sluníčka - což laku dost ubralo (dobře no, možná za to můžou mé levé pravé ruce :)) Moc hezky nafocený ho má třeba Gedzitka nebo Arvonka :)

Gabriella Salvete - 157

Gabriella Salvete - 157

Gabriella Salvete - 157

Gabriella Salvete - 157

Gabriella Salvete - 157

Lak jsem koupila v drogerii Teta, kde zrovna probíhala akce na sortiment GS - 25% sleva. No nedalo mi to a vrátila jsem se tam ještě pro pár kousků :)) Nákup probíhal asi takhle: "Tak si jeden vyberu.... no tak ještě tenhle teda, když je ta akce. Aha, copak je to tu ještě za fešáka, ale teď už vážně dost.... No dobře, ještě tenhle čtvrtý a rychle pryč :))"

No a včera jsem zjistila, že mají v Tetě GS laky zlevněné dokonce na 49,90 Kč!! Ale odolala jsem, jsem na sebe pyšná :)) Už mám úplně plnou čekárnu (což je kolem 25 kousků nevyzkoušených laků a to je vážně DOST...), takže si musím dát s nákupama chvilku pauzu :)

Gabriella Salvete
Gabriella Salvete

Mějte se krásně! :)

19 komentářů:

  1. Náhodou jsi ho vyfotila hezky :) Ale s počasím to je bída a zrovna, když tu mám CC Miss Bliss a Ruby Wing Myth...
    O té akci v Tetě vím, ale radši tam nepůjdu, jinak by to dopadlo špatně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Já tu mám teď taky jeden Ruby Wing, takže budu taky vyčkávat na sluníčko :D
      Tetě se teď musím taky vyhýbat obloukem :D Zas tak pevnou vůli nemám :D

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. To teda je, odolávala jsem dlouho, ale ten mi prostě nemohl chybět :)

      Vymazat
  3. Tak předně musim pochválit, že vyfocený je moc pěkně i bez sluníčka. :) Poté tě musim vyvést z omylu, nejsi jediná, kdo ho neměl, já ho ještě pořád nemám a naopak si připadám asi jako jediná, koho zatím nechal tenhle lak chladnou. Ale kdo ví...:D Ty nákupy mi někoho připomněly..Stylem " Tenhle je ale vážně poslední ", nakupuju taky. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já si poslední dobou dost často říkám, že už to není normáln ty moje nákupy :D Ale co, někdo sbírá známky, já laky holt no :D
      A děkuju ;)

      Vymazat
  4. Tak toto je jedna z mojich srdcoviek, je nádherný! Mne sa tvoje fotky veľmi páčia a rozhodne viac ako tie moje :) A to nehovorím len preto, aby som vyzerala skromne :D :D A ďakujem za spomenutie samozrejme, potešila si ma :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju Veru, ale mi se stejně víc líbí ty tvoje :D

      Vymazat
  5. tak já tenhle lak zrovna nemám, ale pokusím se odolat a nekoupit ho

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No zase by bylo asi lepší ho ulovit teď v akci za 50,- než abys zjistila za dva měsíce, že ho nutně potřebuješ a byl už zase za 80,- :D

      Vymazat
    2. No tak už ho mám taky a k tomu ještě další 3 laky. Původně jsem šla jen do DM kočce pro granule a odejdu se 4 lakama hrůza. Musím se teď taky drogeriim vyhýbat velkým obloukem.

      Vymazat
    3. A za kolik je mají v DM? U nás DM Gabriellu vůbec nevede. Kterýpak sis ještě pořídila? :)

      Vymazat
    4. No u nás v DM taky nemají, stejný odstín mám z Rossmanu a pak jsem ještě vlezla do TETY (všechny tyhle 3 drogerie máme ve stejný ulici několik krámků od sebe). No a v tetě Gabriella Salvete - Mistero Grey a ještě číslo 119 potom Rimmel 60 seconds 415 instyle coral v akci za 35,-

      Vymazat
  6. Taky ho mám, je skvělý! :)
    A víš co, nějak si mě na něj naladila, možná ho odpoledne nalakuju... :D

    OdpovědětVymazat
  7. Tento odstín je opravdu krásný :-D, asi neodolám, ty slevy jsem viděla. Přesně takové pocity mívám u regálu taky....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je krásný, všude na něj čtu samé chvály a fakt si to zaslouží :)

      Vymazat