pondělí 30. září 2013

Golden Rose Fantastic #198

Ahojte :) Podzim je tu, pravil kalendář, tak jsem se podle toho zařídila a sáhla v první podzimní den po Golden Rose č. 198, který mi k tomuto období pěkně sedí :) Tenhle fešák za mnou přicestoval až z Turecka. Přivezla mi ho ségra už vloni z dovolené. A od té doby ležel chudák v čekárně nevyzkoušený. Ani nevím, proč jsem ho nevytáhla dřív, protože je vážně povedený.

Golden Rose Fantastic 198


Přesto, že je lak vodový, stačily mi krásně dvě vrstvy. V první vrstvě sice docela pruhoval, ale ta druhá mu pomohla k dokonalosti :) S lakováním jsem neměla žádný problém, ba naopak - šlo to jak po másle a to se u takhle tmavého odstínu cení :) Škoda, že to samé nemůžu říct o top coatu od NYC, který mi na laku vykouzlil bublinky. A to jsem schválně vytáhla nový, nenačatý. 

Barva je hodně tmavě fialová. Náhodou jsem v té době, co jsem ho měla na nehtech, narazila na Plum Barry od Barry M (řada Gelly) a řekla bych (dle fotek na google, sama ho nevlastním), že jsou si opravdu dost podobný.

Výdrž byla průměrná - 3 dny. Třetí den večer se mi odlouply dva rohy, tak šel dolů. Ale kdyby vydržel dýl, tak ho nosím klidně dál, protože mě ta barva ani za 3 dny nestihla omrzet :)

Golden Rose Fantastic 198

Golden Rose Fantastic 198

Golden Rose Fantastic 198

Už jste taky oprášily podzimní laky? Nebo jedete ještě na letní vlně? :)

Užijte si krásně poslední zářijový den! :)

19 komentářů:

  1. Dnes je u nas tak hnusne, ze uz aj ja som vytiahla jesenny lak :( Ale je krasny, tmavosedy, ale pyta sa nan nejaky farebny nail art :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Veru :) U nás je hnusně dneska a včera bylo vlastně taky, jen za oknem se to tvářilo pěkně, ale foukal hodně vítr a byla zima... No a jinak s tím nail artem si to trefila - než jsem ho odlakovala, tak jsem se o něco pokusila, že bych tím zakryla ty loupající se rohy, ale nepovedlo se :D

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Velký fešák, taková indigo noční barva, vážně úžasný. Já už pomalu taky přecházím na podzimní lakovací vlnu. ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásnej kousek a strašně moc ti sluší :), asi kouknu po tom od Barry M, zase budu o něco chudší :D

    OdpovědětVymazat
  5. jojo, oprášila. :-) a tenhle je naprosto ÚŽASNÝÝÝÝÝ!!! snad se mi ho podaří někde na Interbeauty vyhrabat v té hrabárně, co tam vždycky Golden Rose má. ;-) nutně ho musím mít. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tohodle oprášila doslova :D Chudák tam ležel tak dlouho a přitom takový poklad :) Koukám na to Interbeauty a ono bude za 14 dní, co? Já bych se tam na jednu stranu jela taky ráda podívat, ale na druhou stranu radši neee, to by můj rozpočet neunesl :D

      Vymazat
    2. jj, 19.října. :-) já se na něj těším a už dopředu vím, že můj rozpočet to neunese. ještě krásné datum po výplatě, takže to je jasné. ale nějak je mi to jedno a vyčítat si to tentokrát nebudu :-D musím si udělat radost aspoň něčím, když dost jiných věcí je na prd... :-/

      Vymazat
  6. Vypadá fakt skvěle, parádní kousek. :)

    OdpovědětVymazat
  7. už mám po challenge, už sa môžem venovať aj normálnemu lakovaniu nechtov a už som naladená na jesenné laky, po space dust laku a nechtoch na Interbeauty príde na rad určite nejaký pekný hnedý :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. joj, a čo tak okomentovať aj lak, ty egoistická Suzi :-D Indigo farby mám rada, len vyfotiť ich je nemožné :-/ ale viem si predstaviť, ako vyzerá, takže sa mi páči :-)

      Vymazat
    2. :D Děkuju Suzi :) No jsem zvědavá na Barry M Indigo, který jsem si pořídila, protože o tom se všude píše, že je to spíš fialová neonka, ale na každé fotce je tak nějak modrý.. To tenhle se ještě jakž takž vyfotit nechal. Ale je fakt, že ve skutečnosti odpovídá spíš barva lahvičky, na nehtech vyšel hodně do tmava.

      Vymazat
  8. Sakriš, vypadá dost dobře, po tom mrknu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Je fakt parádní. A to jsem s jeho nalakováním otálela přes rok, pač mi přišel "prostě fialovej" :)

      Vymazat