sobota 14. září 2013

Maybelline Colorama - Polka Dots #200

Ahojte :) Tak jsme se dočkaly a Polka Dots od Maybelline se dostaly konečně i k nám. Sice moc dobře nechápu, proč z pěti barev jsou v ČR k dispozici jen 3 (oranžová a modrá chybí), ale jsem ráda i za to :)

Maybelline Polka Dots 200

Na fb stránce blogu si Zuzka s Jíťou přály vidět jako první zelený odstín číslo 200, tak je tu :) Překvapilo mě, a to velice mile, krytí laku. Říkala jsem si, jestli nebude třeba použít zelený podklad, protože se mi moc nechtělo lak vrstvit (po zkušenosti s odlakováním Tony Moly). Ale pohoda, jazz :) V první vrstvě je lak docela průhledný, ale už v té první bylo znát, na místech kde jsem dala laku víc (většinou střed nehtu), že bude krýt dobře. Spokojila jsem se se dvěma vrstvama, přičemž druhá vrstva byla trochu vydatnější (na malíček jsem dávala dvě slabé, tam je barva trochu světlejší). S rozmístěním glittrů na nehtu jsem taky neměla problém, šlo to tak nějak samo rovnoměrně.

Končíme s plusama a dostáváme se k mínusům laku. A tím největším mínusem je bohužel výdrž. Lak nepřežil neporušený ani jeden den. Lakovala jsem ho klasicky večer před spaním a druhý den odpoledne už jsem měla odlouplý kus palce (viz. foto). Pozornější si všimnou, že mám trochu jeté i konečky a to hlavně na prsteníčku (pozornější prosím přehlídnou ty chlupy na nehtech, které se na mě usmály až v pc :D). 

Uvidíme, jak to bude s výdrží u ostatních odstínů. Ale za 40,- kaček mi to až tak nemrzí. Za plnou cenu, prý 70,- kaček, už bych byla mírně rozladěná. Kdyby náhodou někdo nevěděl, tak jsou k dostání v DM :) Původně jsem chtěla jen ten růžový, ale když jsou za tak pěkné peníze, tak jsem nechtěla trhat partu a vzala všechny :)

Maybelline Polka Dots 200

Maybelline Polka Dots 200

Maybelline Polka Dots 200

Maybelline Polka Dots 200

Maybelline Colorama Polka Dots

Mějte se krásně :)

29 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Děkuju :) Na to, že je zelený, se mi docela i líbí :)

      Vymazat
  2. no je veľmi krásny, škoda tej výdrže. škoda aj tých chýbajúcich, to je ten istý prípad ako coctailových od Rimmelu :-/ s tými chlpmi sa mi to stáva aj mne :-D po odlakovaní mi niekde ostane niečo nalepené, vôbec si to nevšimne, lebo je tot aké neviditeľné, ale foťák to nejakým zázrakom nájde :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Foťák najde a vytáhne jen to nejhorší :D A vybafne to na mě vždycky až v počítači... To je spolupráce :D

      Vymazat
  3. no jo, tak je to definitivní. i přes tu špatnou výdrž ho musím mít. :-D je nádherný! a pokud budou pořád za tu cenu, tak taky odejdu se všema třema. :-) díky za jeho rychlé nafocení :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač :) Já děkuju za pěkný komentář :) Ještě tě musím upozornit, že jsem se s ním teď asi půl hodiny prala, než jsem ho sundala :D

      Vymazat
  4. U nás v drogerii měli právě tento zelený, v lahvičce se mi líbil, ale nebyla jsem si úplně jistá, zelenou obecně moc nemusím. Tak jsem si řekla, že si počkám na recenzi od Tebe a je moc krásný :-D. Škoda, že nevydrží :-(. Ale tak třeba někam na akci...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na zelenou právě taky moc nejsem, ale je vážně pěkný :) Děkuju za milý komentář :)

      Vymazat
  5. Vyzera perfektne! Tesim sa aj na zvysne dva :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Další dva budou, ale teď si dám krémovku, jinak se z toho odlakovávání už zblázním :D

      Vymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Krásně jsi ho nafotila! Já zatím lakovala jenom ten růžový a s tím jsem měla docela problém ( s lakováním ), ale vydržel dva dny a pak šel zase dolů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) A s odlakováním si problém neměla? Já s lakováním vůbec, zato sundat ho bylo o nervy...

      Vymazat
    2. Já ho nakonec sloupala. :)) Ty tři vrstvy se daly v pohodě sloupnout, takže jsem se nemořila s odlakováním. Však jeden nehet jsem drhla s tamponkem snad 10 minut. :))

      Vymazat
  8. Mám zatím jen tento, ale přemýšlím ještě nad tím růžovým :). Těším se, až uvidím další na tvých nehtech.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Růžový je můj favorit a tenhle jsem vzala jen do počtu, ale nakonec mě mile překvapil :) Až na tu výdrž teda.

      Vymazat
  9. Tyvady, včera jsem byla v drogerce a stojan s Coloramou jsem já husa přešla. No nic, asi se tam budu muset vrátit a okouknout ty barvičky zblízka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych ho bývala taky asi přešla, kdybych se o novince nedočetla na fb DM :)Takže jsem šla na jisto :D

      Vymazat
  10. Hani, dneska jsem přemluvila muže, abychom jeli do Ikey pod záminkou koupit mašlovačku a záchod pro králíky (=obyčejná plastová bedýnka) a děsně enápadně jsme si odskočila do dm a ten černobílý se mnou odešel :D Ty barevné mě nakonec moc nezaujaly :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šibalko :D Černý bude takový univerzálnější, efektový. Teda ale řeknu ti, to odlakování... to byla fuška...

      Vymazat
    2. Tak na to se netěším... Doufám, že alobal pomůže

      Vymazat
  11. Ty jo, vypadá dost dobře. Dneska jsem si ho prohlížela v lahvičce a vypadal nic moc. Ale na tvých fotkách je krásný. Asi si ho ukořistím. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Jsem ráda, že jsem ho nakonec vzala taky. A že si ho holky na fb vybraly, abych ho nalakovala jako první, protože jinak by se mi válel doma nepoužitý asi dlouho (zelené laky nemusím) :)

      Vymazat
    2. Už ho mám 2. dnem nalakovaný. :D

      Vymazat
  12. Já mám fialový a chystám se i pro zbývající dva, ale výdrž je u mě lepší, vydržel 2 dny , heč!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Ono je možné, že tu (ne)výdrž u mě způsobila týdenní lakovací pauza - jsem nehty tak poctivě mastila, až jsem je přemastila :D

      Vymazat
  13. Tak tenhle musí být můj, krasavec jeden!

    OdpovědětVymazat