úterý 24. září 2013

p2 - Hold me tight!

Ahojte! :) Máme tu poslední kousek z mé skromné sbírky laků značky p2. Řeč je o odstínu nesoucí název Hold me tight! Myslím, že je všem už moc dobře známo, jak se ke mně laky p2 dostaly :) Kdyby náhodou ne, tak se to dočtete u předešlého Love Letter, či Dangerous Affair.

p2 - Hold me tight!



I tento lak je ze stejné řady, jako dva předchozí a to Last Forever. Barvu laku vystihla pěkně Nikol, když mě na něj nalákala v její soutěži - barva kompotovaných jahod. Takový ten lak skutečně je. Teplá červená, žádná zářivá, jasná, ale pěkně tlumená. Možná s kapičkou hnědé, která ovšem není vidět, ale je to to, co jí tak tlumí... no nevím, jak to líp popsat. Radši už barvu necháme barvou, protože na popisy moc nejsem.

Lakování je bezproblémové, klasické dvě vrstvy stačily. Schnutí je podobné, jako u jeho světlejšího kolegy. S top coatem není problém, ale bez něj nic moc. Sice jsem s ním asi po třech hodinách zadělala bez újmy těsto (mňam langoše), ale ráno jsem na něm měla obtištěnou peřinu. Ale nevadilo mi to, protože jsem ho podruhé bez toho top coatu lakovala jen na vyfocení. 

p2 - Hold me tight!

Prvně jsem ho totiž použila na Half moon - můj první pokus o tuto manikúru a myslím, že se mi to docela povedlo :) Zkombinovala jsem ho právě s předchozím Love Letter, který jsem měla na nehtech. Abyste byly v obraze - já nemám absolutně cit pro ladění barev... nebo spíš představivost, neumím si představit, jak to bude ve finále vypadat (proto jsem taky takový talent na nail art). Ale tyhle dva mi hned padly do oka a podle mě se k sobě prostě hodí :) Co myslíte? :)

p2 - Hold me tight!

p2 - Hold me tight!

Mějte se hezky :)

16 komentářů:

  1. Vypadá to naprosto bezvadně! :)
    Nejvíc se mi nakonec líbí asi Love Letter, ale všechny jsou úžasné, možná to bude spíš mými momentálními preferencemi. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo tomu moc dobře rozumím, teď se mi taky asi nejvíc líbí Love Letter. Ale kdybych se na to podívala třeba za měsíc, tak to bude zase jiný :) A děkuju moc Kyky :)

      Vymazat
  2. No je krásný a barevná kombinace je na pohled moc příjemná :-) Povedlo se ti to.

    OdpovědětVymazat
  3. ach, ta kombinace je božská! ono obecně, obě barvy jsou skvělé.. tím, že jsi je použila obě, jsi prostě nemohla nic zkazit:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Ještě jsem si říkala, že bych s nima zkusila gradient, ale toho patlání s tím... :D Half moon tak náročné nejsou :D

      Vymazat
  4. Proč já ho blbá nevzala i sobě? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pořád si na to nepřišla? :D Moc hezké barvy si nám vybrala do soutěže, ještě jednou děkuju :)

      Vymazat
    2. Hahá, od včerejška už ho mám taky, miláška :)

      Vymazat
    3. Už se těším na fotky :)

      Vymazat
  5. Vyzeraju spolu super a half moon-ky sa ti na prvykrat krasne podarili :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Veru :) No nemysli si ale - dělala jsem to se šablonkama :D Jinak bych si ani neškrtla :D

      Vymazat
  6. Super barva, to vypada, že az pojedu do Němec tak jim vykoupím celej foch :D

    OdpovědětVymazat
  7. Musím tě přestat číst, začínám potřebovat strašně moc nových laků.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Neboj, nejsi v tom sama. Já jak jsem se teď docela dlouho držela s nákupama laků, tak teď to docela rychle doháním... Vidím to brzy na příspěvek "novinky u Cácorky", protože je toho trochu víc :D

      Vymazat