neděle 27. října 2013

Barry M - Vivid Purple

Ahojte :)

Přicházím s dalším fešným kouskem od Barry M, a sice s odstínem Vivid Purple

Barry M - Vivid Purple


Jedná se o tmavě fialový lak, který obsahuje jemňoučký modro fialový shimmer. Ten sice není téměř vůbec viditelný (na fotkách byste ho tuplem hledaly marně), ale dodává laku krásný kovový lesk.

Laky Barry M si mě získávají čím dál tím víc. Opět bezproblémová aplikace, lak je krásně pigmentovaný, takže by stačila i jedna vydatnější vrstva. Já nanesla své klasické dvě. Výdrž je průměrná, tedy tři dny neporušený. Dostal ho až včerejší úklid. Jinak jsem ho lakovala v úterý a fotila až ve čtvrtek :) Myslím, že se to na fotkách až tak nepodepsalo. 

Tohoto fešáka seženete na mojesminky.cz :)

Barry M - Vivid Purple

Barry M - Vivid Purple

Barry M - Vivid Purple

Barry M - Vivid Purple

Na závěr přidávám svou podzimní růžičku, kterou jsem vytvořila dle Nikolčina návodu :) Jen už jsem nestihla tak pěkné barvičky, jako měla Nikol. Sbírala jsem, když už bylo vše žluté. Ale i tak to vypadá dobře :)


Mějte se moc hezky, já si běžím udělat něco se svýma přerostlýma a oprýskanýma drápkama. A mám dilema, jestli pokračovat v tmavých barvách, nebo na chvilku, po dlouhé době, přesedlat na světlou.

Babo raď :)

9 komentářů:

  1. Boží, moc pěkný ! Po Vánocích chci určitě objednat zase trochu lepší kousky, tak už aby to bylo, namlsaná jsem slušně! :D Ta kytice z listů je pěkná, to se povedlo.
    Ehm, já před hodinou dolakovala růžovou..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No růžová mi taky napadla, nějaká světlá :) Uvidíme, uvidíme... A pozor na ty nákupy ze šminek, vzniká na nich nenápadná závislost :D Pak skončíš jak já, že ti bude líto dát 70,- kaček za drogerkový lak :D

      Vymazat
  2. Další super kousek, a navíc krásně nalakováno :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Hani, ono to šlo s tímhle lakem úplně samo :)

      Vymazat
  3. aká krásna upírska fialová :-))) fakt krásny odtieň. a vydarená kytička

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, to je hezký, že jsi zkusila růžičku :))
    Lak se mi moc líbí, podobný asi nemám a asi ho chci :D

    OdpovědětVymazat