pátek 13. prosince 2013

Essie - Nice is nice

Podívejte, o co jsem vás málem ochudila - má první zkušenost s Essie lakem. Náhodou jsem tento týden procházela starší fotky a našla ho tam. A jak se ke mně vůbec dostal? :) To máte tak - před nedávnem jsem obdivovala u Jíti její krásnou sbírku Essie laků. A ta dobrá duše se mi nabídla, že mi nějaký klidně na vyzkoušení půjčí :) Tímto jí tedy moc moc děkuju :)

Essie - Nice is nice
Jak vidíte, focený je lak ještě za denního světla (už aby se tak dalo zase fotit, fňuk), takže už je to nějaká doba co jsem ho měla nalakovaný, proto budu vycházet jen z poznámek, které jsem si (díkybohu, jinak bych si z prstu asi nic moc nevycucala) zapsala do svého debilníčku :)

Essie - Nice is nice

Essie - Nice is nice

Takže co jsem si poznamenala - konzistence je prý skvělá, ani hustá, ani vodová, pracovalo se s ním moc dobře, ale hrozně se mi ten dareba cpal ke kůžičce. Štěteček Essie laků je tenký, zhruba jako u Color Club laků (berte s rezervou - nepoměřovala jsem to, jen bajvočko :)). Na fotkách vidíte dvě vrstvy. Dále jsem si tu poznamenala, a na to si i vzpomínám, že jsem z něj byla nešťastná, že mi nesluší - přitom je to takový krásně jemný odstín. Pořád jsem si říkala, že mu něco chybí, nějaký shimmer třeba. Ale problém se vyřešil, když jsem si zkrátila nehty. Lakovala jsem ho totiž, když jsem je měla docela dlouhé a to prostě nevypadalo vůbec hezky. Ale po zkrácení jsem byla nadšená :) By člověk neřekl, kolik udělá délka nehtů s odstínem laku...

Essie - Nice is nice

Essie - Nice is nice

Essie - Nice is nice

Essie - Nice is nice

A to je vše, co jsem si k němu napsala. O výdrži ani zmínka :)) Ale myslím, že to byl průměr - tedy cca 3 dny :)

Mějte se krásně a dejte mi vědět, jak jste přežily poslední letošní pátek třináctého :) 


14 komentářů:

  1. Hani, přesně vim, co tím myslíš. Když jsem lakovala Lolu, taky jsem měla delší nehty a vůůůbec se mi nelíbil na nich. Tak jsem je zkrátila a hned to bylo lepší. :D No nicméně mně se na tobě tenhle lak moc líbí i na delších nehtech. Mají hezký tvar a máš pěkný prsty ( nezní to moc úchylně, že ne ?). :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Úchylně? Vůbec - já sama jsem nedávno veřejně obdivovala Míniny prsty - to je teprv podívaná :D Já je mám hrozně křivé, extra ukazováčky - ty když dám k sobě, tak jde každý úplně na druhou stranu :D
      O té Lole jsem to u tebe četla no, tohle je úplně stejný případ. A děkuju :)

      Vymazat
  2. Moc hezký Hani, tvým nehtům sluší :)

    OdpovědětVymazat
  3. lak se mi líbí sám o sobě, tak i na tvých nehtech.. já si myslím, že ti sluší.. :) ale chápu tě, taky mám občas takové pocity, že mi lak vůbec nesluší ;)
    btw. název laku je opravdu trefný :))

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. S takovým názvem to ani jinak nejde :) Děkuju Adri :)

      Vymazat
  5. co blázníš?! vždyť ti strašně sluší!!! ale chápu, co myslíš. mě nějaké barvy taky nesmí na dlouhé nehty. třeba pár odstínů červené, které na dlouhých nehtech podle mě vypadají dost lacině. a nemáš vůbec zač! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale mám, ale mám ;) :) Když nad tím tak přemýšlím, tak není moc laků, co by se mi na dlouhých nehtech líbilo. Ještě jednou díky :)

      Vymazat
  6. Téda, to máš očividně lepší zkušenosti s prvním Essie než já :-)
    Ale on je to očividně kousek od kousku, protože jsem zrovna v týdnu dostala jednu miniaturku k Vánocům od Nikol a ta vypadá zatím parádně.

    Sice teď nemůžu lakovat, neměla bych, ale možná neodolám :-)

    Každopádně, je sice pravda, že některým odstínům "sluší" kratší nehty. Ale ne všem rukám "sluší" kratší nehty :-D
    Já mám třeba ruku malinkou, a dost mi natíkají... takže delší nehty u mně mají efekt zeštíhlení prstů a prodloužení ruky :-) zase s krátkými vypadám jak po zásahu včel :-(

    Ale tobě očividně sluší oboje :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já mám zase prsty docela hubené a dlouhé, takže prodlužovat určitě nepotřebuju :D Proto mám radši kratší nehty, když je mám dlouhé, tak mi to připadá jak přerostlé drápy... A asi na dlouhé nemám ani správný tvar lůžka.

      Jaktože nemůžeš lakovat? Vůbec ti to nezávidím, zažila jsem si to vloni, jsem měla 4 měsíce stopku - nic moc pro lakovacího maniaka :D

      A děkuju ;)

      Vymazat
    2. Luzko je kapitola sama pro sebe. Jako mala jsem si nehty kousala, takze jevmam male...nastesti na maliccich a ukazovaccich uz k hrane prstu dorostle jsou. Ale pak to prave bez laku vypada docela osklive a vselijak.

      Nemuzu lakovat, protoze mam zanet v prstenicku na prave ruce a tvari se to (i kdyz se to uz lepsi), ze se mi tam dostala infekce stejnw jako v patnacti do jineho nehtu. A to js byla rok bez nehtu, pul rok pravidelne zafacovane... Tak bych to nerada znova prozivala. I kdyz tehdy pak narostl pekny nehet :-)

      Jinak souhlasim, ze je to na palici, jak nemuzu lakovat, skupuju laky jak diva, ted v drazdanech 29, no nevadi :-)

      Ty tvoje ruce ti zavidim :-) a naprosto chapu, ze s delsimi se necitis a prijdou ti ty ruce jeste uzsi a delsi.
      I prwsto ale byly fotky s nimi krasne.

      Vymazat
    3. Tak to já s kousáním nehtů naštěstí nemám zkušenosti. Když si chci kousnout, tak jedině do kůžičky, nebo si strhnu záděru :D

      Tak ať se ti nehet brzy uzdraví ;) A ještě jednou děkuju :)

      Vymazat