pondělí 17. března 2014

Color Club - Fashion Addict

Vylezlo nám slunko, tak jsem oprášila své holoušky :) A sáhla jsem po jednom dosud nevyzkoušeném, který jsem si pořídila tuším někdy na podzim - Color Club Fashion Addict.

Color Club - Fashion Addict

Fashion Addict vypadá na umělém osvětlení jako teplý odstín stříbrné. Ale při denním světle jde barva do fialkovorůžové. No a na sluníčku by vám vypálil oči, ten se fakt nestydí :) 

Lakoval se lépe, než jsem byla doposud u holografických laků zvyklá - s většinou to chce totiž rychlou práci, protože docela rychle zasychají a proto při více tazích dělají nepěkné díry. Ale u Fashion Addict se mi to stalo asi jen na dvou prstech a to proto, že jsem při lakování čučela na Vyprávěj a zrovna, když jsem měla rozlakovaný nehet, tak to bylo děěěsně napínavý :)) Pro plné krytí mi stačily dvě vrstvy a schnutí bylo bleskové (samo jsem použila top coat, bez toho já nedám ani ránu) - téměř hned po dolakování jsem usla na gauči a žádná újma nehty nepotkala :)








Výdrž bohužel valná nebyla. Hned druhý den se mi začaly loupat kousky z šikovnější ruky a další den i z té nešikovné :( Ale až na tu výdrž je to super kousek :) Určitě jeden z nejhezčích holoušků, jaký mám :) 

Color Club - Fashion Addict

Color Club - Fashion Addict

Color Club - Fashion Addict

Color Club - Fashion Addict

Co vy, už jste taky vytáhly holografy? :) 

Mějte se krásně :)

12 komentářů:

  1. jsem ráda, že nejsem jediná, která se dokáže do něčeho začučet zrovna při lakování :-))) nad nějakým holografem od CC už jsem taky přemýšlela, konkrétně nad tím modrým (něco s Moon), ale nakonec jsem zvolila OPI Peace&Love&OPI, což je taky dokonalý kousek ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda! Ten OPI vypadá výborně! Což mi připomnělo, že vlastně nemám žádný pořádný duochromatický lak :D Nebo si to teď honem neuvědomuju :D Jen jeden takový starý jakože duochrom od Essence, který teď honem nevím, jak se jmenuje... Ale o tom OPI se mi bude snad i zdát :D

      Vymazat
  2. Prenádherný holoušek :) A naživo to musí byť ešte väčšia bomba :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Veru :) Naživo je ještě lepší no, pořád jsme se musela dívat na nehty :) A ze začátku ten šok, když na něj prvně vylezlo sluníčko, to jsem vážně nečekala, že se tak rozzáří :)

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Děkuju Romčo :) Já ho mám na mé holo stupnici asi hned za Cherubicem, no i když... :D Nevím, jestli bych neměla nalakovat i ten Cherubic a porovnat je :D

      Vymazat
  4. ten teda je krásny, to hej. holografický som nemala na rukách dobre vyše roka, asi by som ich mala oprášiť (a to doslova) a použiť :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem neměla žádný hrozně dlouho :) A taky jsem ho musela doslova oprášit, pač čekárnu nám na stolku nepřikrytou - abych je měla pěkně všechny nevyzkoušené na očích a viděla, že fakt ještě není na čase si kupovat další nový :D

      Vymazat
  5. Joo Hani mám ho taky a je to fešák s velkým F. Máš ho krásně nafocenýho, což se nedá říci u mě :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda je! :) Ale s fotkama taky moc spokojená nejsem :D Sice barva odpovídá, ale jinak nic moc... Když si ho hodím do googlu, tak samé krásné swatche, jen ty mé mi praští do očí :D Ale děkuju Hani :)

      Vymazat