pátek 28. března 2014

Essie - Sexy Divine

Miluju tyhle tmavé laky a ještě když jde o fialovou barvu. To je prostě má slabost. A mám vážně pocit, že mi sluší. A i kdyby tomu tak nebylo, tak mně se to prostě líbí a to mi stačí :) Představuji vám Essie - Sexy Divine.


Jako téměř všechny Essie laky, tak ani Sexy Divine se při lakování nevytáhl. Je to taková vodička. V první vrstvě dost pruhuje, druhou jsem dala vydatnější, ale ani tak to nebylo vončo. Další jsem dávat nechtěla, takže fleky, které mi zbyly jsem tak nějak zazáplatovala.

Barva mi přijde podobná jako Essence Prom Berry, který už se tady taky ukázal. Bohužel ani jeden lak se mi nepovedlo moc dobře vyfotit. Každý jsem fotila jiným foťákem a oba vyšly tak nějak nijak. Foťáky tu barvu prostě sežraly. Essie obsahuje moc hezký modro fialový shimmer, který je vidět na fotkách v lahvičce, ale na nehtu ho tolik nenajdete, pouze při bližším zkoumání a při dobrém světle.

Ovšem co musím Sexy Divine pochválit je výdrž. Lakovala jsem si ho v úterý večer, je pátek večer a nehty jsou netknuté. Mám jen ošoupané hrany (opravdu jen ty hrany, ne celé špičky) nehtů. Což je super, kor u takové tmavé barvy. I když ona ta výdrž je s otazníkem, protože jsem na něj použila nový top coat a sice Miss Sporty Turbo Dry Top Coat. Takže je možné, že ten přispěl k delší výdrži. Ale jinak bych vám Miss Sporty nedoporučila. Turbo dry si představuju trochu jinak, jaksi rychleji. Po čtvrt hodině jsem si omylem klepla nehtama o sebe a lak nebyl ještě suchý. Po půl hodině už byl suchý na povrchu, ale jinak byl lak měkký. Obávala jsem se, že ráno budu mít obtisklou peřinu (šla jsem spát asi po hodině), ale naštěstí se tak nestalo (no taky jsem usínala v pozici á la mrtvola - hlavně se ničeho nehtama nedotýkat :)). Další jeho minus je to, že dělá rýhy od štětečku, takové koleje. Krom toho taky stírá barevný lak, štěteček jsem měla úplně fialový, ale zas mi ho nerozmazal. Stál mě v akci v DM 40,-.

Essie - Sexy Divine

Essie - Sexy Divine

Essie - Sexy Divine

Essie - Sexy Divine

Mějte se hezky a užijte si víkend, počasí by nám mělo přát :) My se chystáme opékat špekáčky, mňam :)

9 komentářů:

  1. je to teda riadny fešák, čo ti poviem, mám to s takýmito lakmi rovnako a zdá sa, že to máme v rodine, lebo moja sestra tiež :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ve skutečnosti je to větší fešák, je takový zářivější, na fotkách dost zanikla jeho barva :( Ale moje ségra taky vždycky chtěla lakovat tmavé barvy, pak přesedlala nějak na červené a teď na truc těm tmavým, že je má pořád, tak sahá po světlejších :D

      Vymazat
  2. Souhlasím se Suzinkou, je to fešák a Hani nemáš pocit, že Ti sluší. Opravdu Ti sluší tyto barvy :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný lak a velmi Ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásný a opravdu ti skvěle sedí. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je úžasný odstín, přesně tento jsem hledala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je krásný :) A navíc, kdyby se ti nechtěl objednávat, tak najdeš podobný v drogerce - Essence Prom Berry :)

      Vymazat