pátek 21. března 2014

NYC - Blue Sky

Tenhle lak jsem nedávno dostala a hrozně jsem se těšila, až nastane jarní počasí, abych si ho náležitě užila :) Jaro se nám hlásí jak venku, tak v kalendáři, tak přišel ten správný čas na NYC - Blue Sky :)

NYC - Blue Sky

Řeknu vám, že Blue Sky je adept na první příčku v kategorii nevyfotitelné laky. Jen jsem na něj zamířila foťák, tak jsem nevěřila vlastním očím - foťák ho bral jako tmavě tyrkysový, přitom ve skutečnosti je to docela světlá mint zelená barva. Ať jsem upravovala nastavení foťáku jak jsem chtěla, tak prostě skutečnou barvu nevzal. Naštěstí se mi ho docela dobře povedlo doladit v pc (děkuju Romčo za Photoscape :D). I když pořád mi přijde na fotkách trošku zářivější, než ve skutečnosti je. Ale ani na google se mi nepodařilo najít swatche, které by odpovídaly skutečnosti.

Tolik k focení a barvě a teď něco málo k lakování. Lakoval se mi celkem fajn, neměla jsem s ním žádný problém. Je docela dobře pigmentovaný a trochu hustší. Ale dvě vrstvy jsou potřeba, protože v první udělá sem tam kocoura. 

No a co ty fleky? To měly být prosím kytičky :)) On si svou svěží jarní barvou prostě říkal o nějaký jarní motiv. Tak jsem si řekla, že zkusím něco jako kytičky. Ale nezdržovala jsem se nějakým hledáním inspirace a improvizovala jsem - to jsem se teda přecenila :)) No co už, z dálky to tak hrozné nebylo, fakt :) Použila jsem na ten svůj výtvor bezejmenný lak, který mi přivezla kamarádka z Anglie (starorůžová barva), GS 115 a jelikož mi tam pořád něco chybělo, tak jsem to ještě zapatlala holo topem od Essence. Ve finále se mi to líbilo asi víc bez něj.

Mimochodem - po Blue Sky jsem měla po odlakování krásně zelené nehty včetně okolí nehtu. Ale během dne se to odmáčelo při mytí rukou. 

NYC - Blue Sky

NYC - Blue Sky

NYC - Blue Sky


Tak to by bylo dnes asi vše. Mějte se hezky a užívejte si toho krásného počasí :) 

14 komentářů:

  1. Kraaasne :-) jednoduché a pritom výrazné

    OdpovědětVymazat
  2. Ta barva je super. A ty fleky se mi také líbí, ač na nejsou úplně květiny :D Jinak mě taky štve, když fo´ták odmítá zachytit pravou barvu laku.

    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barva je krásná jarní a fleky zdálky docela dobrý, i když jak říkáš, ke kytkám mají daleko :D Děkuju :)

      Vymazat
  3. Není zač :D Krásná barva ! Ten jsem zřejmě ještě v drogerii nezahlídla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale je, ani nevíš, jak si mi usnadnila práci - konečně to vše zvládnu v jednom programu :) Já ho v drogerii určitě neviděla, pač u nás nemáme Rossmanna. A známá, od které ho mám, je z Prahy. Vůbec ani nevím, jestli je to starší nebo novější kousek...

      Vymazat
  4. nehty máš fakt krásné :) a já v tom kytičky vidím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za pochvalu :) A máš zřejmě dobrou fantazii, že tam ty kytičky vidíš :D

      Vymazat
  5. Ty kytičky jsou náhodou super:D Krásná barva:-) Akorát jak to máš s výdrží? Mě NYC moc nedrží:/

    Le Poisson - Lifestyle/Beauty blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Výdrž je průměrná, tedy cca 3 dny...

      Vymazat