úterý 1. dubna 2014

Novinky u Cácorky

... no ono jich vlastně moc není, přesněji řečeno jen jedna, zato obrovská - i přes to, že měří teprve pár centimetrů. Pár centimetrů, které mi mění život a jak jste si už asi všimli, tak i chod na blogu. Ano, těch pár centimetrů je naše první miminko, které čekáme a které by mělo být na světě začátkem září :)


Právě ono může za to, že to tu začátkem roku dost vázlo, protože si bralo veškerou mou energii a na mě jí moc nezbylo. Ráno do práce, z práce rovnou na gauč se trochu prospat, najíst, umýt a zase spát. Tak nějak vypadal můj začátek roku. Spaní bylo to jediné, co jsem byla schopná stihnout. Blog šel úplně mimo, na nehty jsem neměla čas a vlastně ani náladu. Nesledovala jsem ani ostatní blogy. Naštěstí únava byl jediný těhotenský příznak, který mě postihl, nevolnosti se mi naprosto vyhly a už i ta únava je na ústupu :)

Jak to bude dál s blogem vám nejsem schopná říct. Nehty si lakuji dál, sice ne už 3x týdně, většinou tak jedenkrát, takže nějaké příspěvky přidávat budu. Ovšem jak to bude od září, je ve hvězdách :)

Hezký aprílový den :)

22 komentářů:

  1. Júúú, blahoželám!! :-) Krásna správa, krásna foto!♥ Dúfam, že tu potom niekedy uvidíme aj foto maličkých nechtíkov maličkého prcka:-)), teším sa (s vami!) :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc Dandelijon :) Maličké nehtíky sem určitě přidám :)

      Vymazat
  2. Haničko, moc moc gratuluji! Ať jste všichni zdraví a šťastní. A nehty nech být, zdraví je přednější ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju Nikol :) ♥ Já to lakování moc neřeším... jak jsem psala, tak sice už to nepřeháním 3x týdně, ale něco na těch nehtech mít musím, jinak bych o ně asi úplně přišla, začly se mi hrozně třepit a lámat. A navíc jaro si prostě žádá barvičky, to nejde odolat :)

      Vymazat
  3. Gratulujem, Hani, veľmi sa teším :) Prajem hlavne aby bolo bábätko zdravé a všetko išlo tak ako má :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Veru :) Zatím jde všechno na jedničku, ťuk, ťuk, ťuk :)

      Vymazat
  4. Moc gratuluju, hlavně na sebe dávej pozor a buďte zdraví!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Adrianko :) Opatruju se jako oko v hlavě :)

      Vymazat
  5. Gratuluju Hani! Ať jste všichni zdraví a šťastní. PS.: Fotka muví za vše, povedla se :) Soňa K.

    OdpovědětVymazat
  6. Hani to je skvělé přeji hlavně zdravíčko jak Tobě tak i tomu malému tvorečkovi co si u Tebe lebedí v bříšku a souhlasím s Nikolkou, na nehty se teď vyprdni :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani moc ti děkuju :) Lebedí si pěkně (podle toho co jsem viděla minulý týden na ultrazvuku :)) a už o sobě dokonce začíná dávat vědět :)

      Vymazat
  7. No Hani, tak to je paráda ! :) Moc gratuluju a taktéž ti přeju, ať je všecko v pohodě a ať se vám všem moc daří. :) :-*
    Mimochodem ta fotka je dost dobrá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Romčo :) Koukám, že fotka sklízí úspěch :) Dělali jsme jí jako oznámení a na samospoušť myslím dobrý výsledek :) Největší fuška byla udržet Qipa na místě :D V jednu chvíli zahlédl něco v dálce, tak se postavil na zadní jak veverka a vydal se po zadních to prozkoumat (směrem k foťáku), zajímavá fotka z toho je :D

      Vymazat
  8. Jéééé :) moc gratuluji :))))) podobný termín má i moje úžasná teta :) moc se těším :)) fotečka je úžasná :) hlavně ať je Ti dobře a všechno je v pořádku :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju Jane :) Já mám pěkný termín - 9.9., no uvidíme, jak to vyjde :)

      Vymazat
  9. Haničko, strašně moc vám gratuluju!!! Přeju ti teď hlavně zdravíčko a pohodu, ať si tohle krásné období užiješ co nejvíc. Nikam se nehoň a do ničeho se nenuť. Budeš-li mít chuť napsat článek napíšeš ho, a jestli ne tak je to teď šumák, protože tě čeká mnohem důležitější mise. :-) A ta fotečka je úplně dokonalá! Jednou ji prckovi určitě ukaž. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju Jíťo :) Teprve teď, na konci čtvrtého měsíce, si to začínám užívat, pač začínám cítit pohyby :) Jinak jsem si doteď nepřipadala vůbec těhotně, teprve minulý týden jsem přibrala první kilo :D No ale ťuk, ťuk, ťuk, že je to bez problémů, žádné nevolnosti a tak :) Jinak neboj, do ničeho se nutit nenechám, viz četnost příspěvků na začátku roku... Ale energie i s chutí lakovat se mi už vrací :) I když jak říkám, s tím lakováním to zas nepřeháním :)
      A fotku si necháme určitě zarámovat ;)

      Vymazat
  10. Hani, to je úžasná správa, veľmi vám obom gratulujem, nech sa darí, nech to všetko prebehne hladko a veľa sily a zdravíčka :-)

    OdpovědětVymazat
  11. gratulujem :))))) veľa zdravia a šťastia prajem :)

    OdpovědětVymazat
  12. I was very impressed with the beautiful art
    yalla shoot

    OdpovědětVymazat