sobota 27. prosince 2014

Essie - Jag-U-Are

Ahoooooj :) To jste nečekaly, co? Já taky ne :) Že se mi podaří nalakovat vůbec nehty, dokonce je vyfotit a ještě je hodit na blog - no to je pomalu zázrak. Lakovací příspěvek tu nebyl neskutečných 9 měsíců... ten čas taaak letí. Tomu našemu Koblihovi jsou dnes už 4 měsíce :) No ale jdeme na lak, není čas ztrácet čas :)



Bude to stručné, pač má už tak bídná slovní zásoba se scvrkla ještě víc, aneb - mám mlíko na mozku :)

Essie Jag-U-Are jsem dostala už k loňským Vánocům, jooo to byly úrodné Vánoce na laky :) Myslím, že jsem jaguára měla jednou na jednom nehtu v kombinaci se zeleným lakem, jinak mi tu od té doby ležel chudák netknutý, tedy celý dlouhý rok. Takže jsem ho musela doslova oprášit... Konzistence je, jako většina Essie laků, které jsem vyzkoušela, řídká. Ovšem řekla bych, že pigmentace je slušná. Mám dvě vrstvy a přijde mi to OK. Ale je pravda, že mé nároky na výsledek lakování dost klesly :)) Výdrž vám nepovím, lakovala jsem včera večer a zatím drží netknutý. Červený shimmer, který lak obsahuje, je vidět jen při pohledu zblízka. 




Přimhuřte prosím obě oči, já jsem ráda, že mám nehty alespoň nějak nalakované :) Mějte se krásně, já letím do pelechu :)

6 komentářů:

  1. Hani ráda Tě vidím po dlouhé době na blogu :) Respektive tvé nehty. Krásná barva láčku. Pamatuji ji si jak si loni na FB dávala fotku pořádný nadílky laků. A vše nejlepší prckovi ke 4 měsícům :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme Hani :) Z té loňské nadílky mi tu pořád leží pár chudáčků, na které ještě nedošlo. Snad tu nebudou ležet další rok :))

      Vymazat
  2. Jeee, strašně ráda tu vidím příspěvek od tebe:)) Vidím, že tvé nehty jsou pořád stejně krásné. Tento odstín jim rozhodně svědčí:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Luci :) Těší mě, že aspoň na fotkách ty nehty vypadají "krásně", jak píšeš, pač ve skutečnosti je to docela katastrofa :))

      Vymazat
  3. Jéééé, to je ale super milé překvapení! Nalakováno máš perfektně, takže přimhuřovat nemusím ani jedno oko. V tomto směru se na tobě mlíko na mozku nepodepsalo. :-D Moc ráda jsem viděla tvoje nové fotečky nehtíků a lak ti perfektně sedí! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Jíťo :) Jako ale normálně mi trvalo asi tak půl hodiny, než jsem si na červené nehty zvykla :)) Docela nezvyk, když je mám teď pořád nenalakované. Včera si všimla i Vojtova osmiměsíční sestřenice, že má teta jiné nehty. Té se tak líbily, že mi je chtěla nejdřív sundat a když to nešlo, tak rovnou sníst :))

      Vymazat